Verkocht

Lorentzhof 3 1433 LR Kudelstaart

104m2
Wonen
6
Kamers
149m2
Perceel
1981
Bouwjaar
Een gezellige eengezinswoning met 5 slaapkamers. Deze woning is perfect voor een jong gezin of starters die op zoek zijn naar een woning in een kindvriendelijke buurt. De woning ligt aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer. Ideaal voor een jong gezin. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is dus heerlijk zonnig in de middag en avond. De woning heeft een parkeerplaats op eigen terrein.

De woning ligt op loopafstand van scholen, winkels, sportgelegenheden en openbaar vervoer. Ook een huisarts, apotheek, fysiotherapeutisch centrum en dierenarts zijn op korte afstand te vinden. Door de centrale ligging van Kudelstaart kunt u in korte tijd naar onder meer: Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Leiden. Kudelstaart ligt direct aan de Westeinderplassen met een veelheid aan jachthavens, restaurants en recreatieve mogelijkheden.
Begane grond
Entree woning, hal, meterkast (7 groepen), toiletruimte, trapopgang en toegang tot de woonruimte. De woonkamer is ruim en licht door de vele ramen en ligging op het zuidwesten. De open keuken is voorzien van 5-pits gastoestel en recirculatiekap, vaatwasser en losse koel-/vriescombinatie. vanuit de keuken kunt u ook naar de op het zuidwesten gelegen achtertuin. Hier is een overkapping gemaakt om ook op iets minder dagen buiten te kunnen zitten. Achter in de tuin is een stenen berging en een overkapping.

Eerste verdieping
Boven komt u op de overloop, die toegang biedt tot drie slaapkamers. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, de twee andere slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde. Alle slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is en is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Overloop met opstelplaats voor wasmachine en droger, apart berghok waar ook de CV-ketel (Valliant Ecotec) is geplaatst. De twee slaapkamers hebben beide een Velux-dakramen en laminaat vloer.

Tuin
Deze tuin is op het zuidwesten gelegen, waardoor u de hele dag kunt genieten van het zonlicht. Direct aan de woning bevindt zich een overkapping, Achterin de tuin een stenen schuur met een extra overkapping met een buitenkeuken.


Details
- Bouwjaar 1981.
- Woonoppervlakte ca. 104 m2.
- Perceeloppervlakte 149m2.
- Woning met 5 slaapkamers.
- Tuin met overkapping en stenen berging.
- Eén parkeerplaats voor auto op eigen terrein voorkant.
- Oplevering in overleg.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 februari 2024
Verkoopdatum
19 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.063
Aangeboden sinds
22 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
149 m2
Inhoud van de woning
339 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview