Pastoor Smuldersstraat 20 4587 AJ Kloosterzande

110m2
Wonen
4
Kamers
409m2
Perceel
1965
Bouwjaar
Goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde keuken en bijkeuken aan brede straat. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Rondom kunststof kozijnen met HR++ glas. Vlizozolder. Er zijn 2 airco’s in de woning.
Tuin op het Zuiden met aan de zijkant een overkapping en aan de achterzijde een tuinhuis met vlizozolder.
Begane grond
Vanuit de hal met nieuwe meterkast, toilet, garderobe en kelderkast komt u in de woonkamer (L-vorm) met aangebouwde keuken en bijkeuken. De woonkamer is voorzien van een airco-unit. In de keuken is inbouwapparatuur aanwezig, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken, waar nog een aanrecht met wasbak is geplaatst. Hier is ook de deur naar de tuin.

Eerste verdieping
Vanuit de trap in de hal gaat u naar de eerste verdieping en komt u op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers (7, 10.6 en 11m2), een vaste kast en de badkamer met ruime inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Op de masterbedroom is een airco geplaatst.

Tweede verdieping
Op de vlizozolder is veel bergruimte. Hier is ook de CV-ketel geplaatst (Remeha HR 2016). Er is hier ook een velux-dakraam geplaatst.

Tuin
De woning heeft een eigen oprit met plaats voor 3 auto’s.
De tuin is 23 meter lang en 10 meter breed, volledig omheind en ligt heerlijk op het Zuiden. Er is kunstgras aangelegd, dus geen wekelijks maaiwerk!
Aan de zijkant van de tuin is een overkapping geplaatst en aan de achterzijde is een geïsoleerd, stenen tuinhuis met vlizozolder gebouwd (2015, 27m2) en aan de voorzijde zijn dubbele tuindeuren. Hier is ook een airco geplaatst.
Aan de achterzijde is een regenwater-opvangbak geplaatst en er is een urinoir geplaatst.

Details
De woning is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas (2010) en horren. Rondom zijn rolluiken geplaatst.
Nieuw pannendak met isolatie, muurisolatie, deels vloerisolatie.Op de achterzijde van het hoofddak zijn 8 zonnepanelen geplaatst en op het plastdak liggen nog eens 4 zonnepanelen. Deze worden gehuurd en zorgen voor de opbrengst van het jaarlijks benodigde elektriciteitsverbruik.
Energielabel C
Oplevering kan snel, in onderling overleg.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.864
Aangeboden sinds
3 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
409 m2
Inhoud van de woning
365 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, kabel-tv, airconditioning, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview