Verkocht OV

Lange Munt 7 4587 ES Kloosterzande

108m2
Wonen
4
Kamers
406m2
Perceel
1995
Bouwjaar
In een verkeersluwe straat en kindvriendelijke omgeving bieden wij deze ruime, instapklare vrijstaande woning aan. Deze jonge woning uit 1995 is keurig onderhouden en onderhoudsarm (alles kunststof) en in de afgelopen jaren op diverse punten verfraaid met een ruime leef keuken, gezellige woonkamer met gashaard en op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer.

Verder heeft deze woning een ruime aanbouw, berging, terrasoverkapping en een fraai aangelegde tuin. Voorzieningen als basisschool, supermarkt, sportvelden, buitenzwembad, zijn vlakbij.

Indeling: entree in de ruime hal met open trap met vide. In de hal treft u een toiletruimte en de meterkast. De L-vormige woonkamer met een fraaie pvc visgraad vloer en een gezellige zithoek met gashaard, daarnaast is er volop ruimte voor een eettafel. Door de vele raampartijen is deze kamer heerlijk licht. Pronkstuk van de woning is de aanbouw (‘16) met de leef keuken. Deze op maat gemaakte keuken met composiet werkbladen is voorzien van een 7-pits gasfornuis (Stoves) met 4 ovens, Quooker-kraan, koelkast, vriezer en buffetkast. In het midden staat het werkeiland annex eettafel. De vloer bestaat uit keramisch Italiaanse abdijtegels. Via de brede schuifpui komt u rechtstreeks op het loungeterras. Vanuit de keuken een deur naar de praktische ruimte. Deze ruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandhoge schoenenkast en een aanrechtmeubel met spoelbak. Beide meubels zijn op maat gemaakt. De garage is ingericht als bijkeuken. Deze ruimte is volledig geïsoleerd, heeft zijn eigen buitendeur en is aangesloten op het C.V. systeem. Voorin in de ruimte vind u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Achterin de ruimte is bergruimte voorzien.

Eerste verdieping heeft een overloop met laminaatvloer en toegang tot 3 slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 middelgrote slaapkamers en aan de achterzijde van de woning een ruime slaapkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Ruime, jonge badkamer met ligbad, douche, wasmeubel en 2e toilet.

De tweede verdieping is middels een vlizotrap bereikbaar, dit is een ruime bergzolder. Hier hangt de Cv-installatie ( HR Nefit ’08).

Aan de voorzijde een onderhoudsvriendelijke tuin met eigen oprit. De achtertuin is heerlijk zonnig en heeft diverse terrassen.

Aangebouwd aan de bijkeuken/garage is een geïsoleerde stenen berging en een gezellige hardhouten terrasoverkapping,

Bijzonderheden:
- Zonnepanelen, 17 stuks, huur
- Energielabel A,
- Rondom kunststof kozijnen,
- Slaapkamers voorzien van rolluiken

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.421
Aangeboden sinds
20 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
406 m2
Inhoud van de woning
528 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
22 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
38 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview