Verkocht

St.leonardusstraat 45 6464 AJ Kerkrade

95m2
Wonen
4
Kamers
135m2
Perceel
1950
Bouwjaar
! REEDS ONDER OPTIE !
In de wijk Chevremont ligt deze verrassend leuke tussenwoning met aanbouw, omsloten patio-tuin met achterom-ingang, terrasoverkapping én zwembad. Het huis is de laatste jaren geheel verbouwd en gemoderniseerd en meer dan instapklaar. Daarnaast is het ook duurzaam afgewerkt wat tot uiting komt in energielabel B.
De ligging is rustig maar centraal; dichtbij winkels, basisschool, uitvalswegen, wandelgebied en een treinstation bevindt zich ook in de directe nabijheid.
Begane grond
Souterrain:
provisiekelder (5,0 x 2,0 m) met o.a. wasmachine- en drogeraansluiting.

Begane grond; voortuin, entree, hal met uitgebreide meterkast en een geheel betegeld modern toilet; zwevend en met fonteintje. De ruime woonkamer (11,0 x 5,0 m) heeft een aanbouw uit 2018 en is verdeeld in een zit- en eetgedeelte met een open keuken en een open trap naar de verdieping. De moderne keuken-installatie uit 2019 heeft een hoekopstelling en is voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron. Het zitgedeelte bevindt zich nu in de aanbouw en middels openslaande deuren is de patio-tuin bereikbaar. Deze ligt op het Zuid-Westen, is geheel omsloten en bestraat en ingericht met een ruime terrasoverkapping en een vast zwembad met filter-installatie. Middels een poort is het achtergelegen voetpad bereikbaar om van en naar straatzijde te komen met fiets, kliko etc.

Eerste verdieping
Overloop met aico-installatie voor de gehele verdieping. Hier zijn nu 3 slaapkamers gerealiseerd; keurig afgewerkt en allen met laminaatvloer, waarvan één slaapkamer door de andere bereikbaar is. De badkamer is luxe en modern afgewerkt en ingericht met een hoekbad, separate inloopdouche, badmeubel en een 2e toilet.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar waar van de voormalige bergzolder een keurige kamer is gemaakt met raam, airco-installatie en voldoende bergruimte onder de schuintes van het geïsoleerde dak. Echter door het missen van een vaste trap, de hoogte en het feit dat er minder dan 1 m2 aan daglicht is mag het niet de naam slaapkamer hebben, maar de invulling en het gebruik van de ruimte is voor eenieder persoonlijk.

Details
* energielabel B;
* geïsoleerde daken, spouwmuren en beglazing;
* C.V. combi HR installatie uit 2022 in eigendom);
* geheel gerenoveerd van leidingwerk, riolering, electra, pafonden, wanden, vloeren. sanitair, tussendeuren etc.;
* airco-installatie op 1e en 2e verdieping;
* alarm-installatie aanwezig inclusief camera's;
* glasvezel ligt tot aan voordeur;
* aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 februari 2024
Verkoopdatum
6 maart 2024
Looptijd
9 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.095
Aangeboden sinds
26 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
135 m2
Inhoud van de woning
350 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Zwembad

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview