Verkocht

Joseph Rietrastraat 7 6464 HN Kerkrade

111m2
Wonen
5
Kamers
171m2
Perceel
1984
Bouwjaar
Vol enthousiasme kunnen we u Joseph Rietrastraat 7 in Kerkrade te koop aanbieden. Deze tussengelegen woning is verrassend mooi en modern verbouwd met een riante aanbouw, tuin met terrasoverkapping en een via de achterom gelegen straat bereikbare garage. Het huis telt 4 slaapkamers door de uitgebouwde 2e verdieping met dakkapel en vaste trap. De ligging is rustig met vrij uitzicht aan een groen plein waarbij alle voorzieningen zich in de directe nabijheid bevinden; winkel, treinstation, basisschool, wandelgebied en uitvalswegen.
Begane grond
Fraai aangelegde voortuin, entree, hal met garderobe en uitgebreide meterkast. Keurig afgewerkt modern zwevend toilet met fonteintje; in 2022 verbouwd. De woonkamer met aanbouw is verdeeld in een zit- en eetgedeelte (4,6 x 3,8 m/ 4,6 x 3,1 m) en gescheiden door de open keuken (4,6 x 3,0 m) welke is ingericht met een moderne en hoogwaardige keuken-installatie met kastenwand en eiland. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koel-, vriescombinatie. Een extra bergruimte bevindt zich onder trap in een op maat gemaakte kast. De gehele begane grondvloer is voorzien van een PVC-vloer en tevens is er vloerverwarming in de aanbouw. Deze aanbouw heeft veel lichtinval door de beide lichtkoepels en middels openslaande deuren en het fijne terras met terrasoverkapping wordt de leefruimte verlengd.
De tuin is zonnig op het Zuid-Westen gelegen, onderhoudsvriendelijk aangelegd met genoeg privacy en een vrijstaande garage (6,5 x 3,0 m.), ideaal voor opslag en/of stalling van auto, fietsen ed. Middels de achterom gelegen straat is deze garage en de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop en een drietal slaapkamers, respectievelijk groot: 4,4 x 2,7 m; 3,0 x 2,7 m en 2,9 x 2,0 m. De badkamer (2,1 x 2,0 m) is ook keurig afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, badmeubel en 2e toilet met genoeg daglicht door het grote Velux-raam.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is de vierde en momenteel de ouderlijke slaapkamer bereikbaar (ca. 15 m2), uitgebouwd met een dakkapel en veel opbergruimte in de schuintes van het dak. Ook bevindt zich een extra bergruimte met C.V.-installatie en wasmachine-aansluiting.

Details
* geheel, goed, sfeervol en duurzaam gerenoveerd in de loop van de afgelopen jaren;
* energielabel B;
* 6 zonnepanelen uit 2022 in eigendom;
* kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* geheel voorzien van rolluiken;
* C.V.-combi HR installatie bouwjaar 2021 gehuurd voor € 33.65 p.mnd.;
* airco-installatie 2e verdieping;
* aanvaarding in overleg, bij voorkeur per 1 augustus 2024.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
20 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.378
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
171 m2
Inhoud van de woning
383 m3
Oppervlakte externe bergruimte
19 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview