Verkocht OV

Heiveldstraat 30 6466 AK Kerkrade

150m2
Wonen
6
Kamers
320m2
Perceel
1954
Bouwjaar
In de wijk Kaalheide staat dit goed onderhouden jaren '50 huis met aanbouw, diepe tuin en vier/vijf slaapkamers waarvan één op de begane grond is gerealiseerd. Het huis is geheel verbouwd de laatste jaren, en duurzaam, wat zorgt voor een energielabel A. De ligging is rustig maar centraal ten opzichte van uitvalswegen, de buitenring, basisschool en supermarkten. Ook de prachtige dierentuin GaiaZoo ligt om de hoek net zoals wandelgebied Gravenrode.
Begane grond
Souterrain: provisiekelder (4,5 x 1,8 m) met o.a. wasmachine-aansluiting.

Begane grond: oprit, entree, hal met plavuizenvloer, meterkast, trappenhuis en het zwevende toilet met fonteintje. De woonkamer op doorlopende grindvloer is ruim van opzet door de aanbouw en verdeeld in een zitgedeelte (7,4 x 3,8 m) en eetgedeelte in aanbouw (6,0 x 3,6 m) met dubbel openslaande deuren naar de tuin en geïntegreerde light tubes voor meer daglicht. De keuken (2,5 x 2,5 m) is open en voorzien van een moderne keuken-installatie in U-opstelling en kastenwand met de volgende apparatuur: 5-pits inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koel-, vriescombinatie en afzuigkap. De voormalige garage is geheel verbouwd en geïsoleerd waar nu de praktische bijkeuken (2,6 x 1,4 m) en een extra slaapkamer is gelegen (3,4 x 2,6 m). Ook ideaal te gebruiken als kantoor- of werkkamer aan huis.
De tuin is diep en heef een vrij groen uitzicht en is ingericht met terras, gazon, houten tuinberging plus houten overkapping met lounge-gedeelte.

Eerste verdieping
Overloop, twee slaapkamers (3,9 x 2,8 m en 3,9 x 3,5 m) en een kleedkamer (1,7 x 1,7 m) zijn hier gelegen, allen met laminaatvloer. De moderne badkamer (2,8 x 2,7 m) is betegeld en ingericht met duo-ligbad, inloopdouche, badmeubel en 2e toilet.

Tweede verdieping
Middels vaste trap is de 2e verdieping te bereiken waar de voormalige bergzolder met een dakkapel is uitgebouwd en zodoende een ruime slaapkamer is ontstaan (4,6 x 3,5 m) en tevens nog extra bergruimte is onder de schuinte van het dak.

Details
* energielabel A;
* dak- en spouwmuurisolatie;
* nieuw hoofddak plus dakkapel (bj 2022);
* 12 zonnepanelen (2022 in eigendom);
* geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* bijna overal rolluiken aanwezig;
* geheel verbouwd, aangebouwd en vernieuwd op gebied van leidingen voor elektra (3 fase), riolering, water en gas;
* C.V.-combi HR installatie (eigendom bouwjaar 2014);
* vloerverwarming in aanbouw;
* mechanische ventilatie;
* aanvaarding mogelijk op korte termijn.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.260
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
320 m2
Inhoud van de woning
475 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview