Verkocht OV

Firenschatstraat 5 6467 CR Kerkrade

130m2
Wonen
5
Kamers
343m2
Perceel
1969
Bouwjaar
In de wijk Terwinselen ligt op een geliefde locatie in rustige en groene woonomgeving deze halfvrijstaande woning met aanbouw, oprit, garage, omsloten diepe tuin en een separate werkkamer/ kantoorruimte. Het huis is gedeeltelijk onderkelderd en telt vier slaapkamers. De ligging is centraal en op loopafstand van de basisschool, winkels, de Botanische Tuin, wandelgebied Gravenrode en uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen.
Begane grond
Souterrain: gedeeltelijk onderkelderd (7,0 x 2,7 m) en verdeeld in een drietal ruimtes waaronder een provisiekelder, C.V.-ruimte en bergruimte.

Begane grond: entree, ruime hal met open trappenhuis, moderne meterkast, betegeld zwevend toilet met fonteintje en toegang naar kelder. De woonkamer met aanbouw is L-vormig en ruim van opzet met een zit- en eetgedeelte op een doorlopende parketvloer en een gashaard. De open keuken heeft een installatie in U-opstelling en is voorzien van een vaatwasser, oven, koel- vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. Middels een schuifpui en loopdeur is de tuin, oprit en de garage te bereiken. De tuin is geheel omsloten en ingericht met een (overdekt) terras, gazon en borders en beschikt over een separate en geïsoleerde berging ideaal te gebruiken als werkkamer/ kantoorruimte (3,0 x 4,3 m) vrijstaand van het huis maar aangebouwd aan de garage (5,6 x 3,0 m). De garage heeft een kantelpoort en is voorzien van een wasmachine-aansluiting.

Eerste verdieping
Overloop, een viertal slaapkamers waarvan één toegang tot balkon. De gehele verdieping is voorzien van een parketvloer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Details
* energielabel C;
* voorzien van dak- en spouwmuurisolatie;
* geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
* met uitzondering van de buitenberging/ werkkamer; hardhout met enkele beglazing;
* C.V.-combi HR installatie (bj 2011; in eigendom);
* aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.685
Aangeboden sinds
12 april 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
343 m2
Inhoud van de woning
530 m3
Oppervlakte externe bergruimte
30 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview