Verkocht OV

Barbarastraat 14 6462 CK Kerkrade

132m2
Wonen
5
Kamers
181m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Wat een interesse; helaas een BEZICHTIGINGSSTOP!

Een heerlijk tussengelegen woonhuis uit de jaren 30 staat te koop in Barbarastraat 14 Kerkrade. Het huis heeft veel authentieke details, veel ruimte en een diepe omsloten tuin. De ligging is rustig maar centraal ten opzichte van basisschool, winkels en uitvalswegen en dichtbij de Duitse grens en een fijn wandelgebied. Het huis telt 4 slaapkamers, een aanbouw en is geheel onderkelderd.
Begane grond
Souterrain: hoofdbouw is geheel onderkelderd en verdeeld in drie verschillende ruimtes (4,0 x 3,0 m; 4,0 x 2,8 m en 4,0 x 2,0 m groot) waaronder een provisiekelder, wasruimte en stookkelder.

Begane grond: entree, hal met granitovloer, moderne meterkast en trappenhuis met bordestrap en toegang tot kelder. De woonkamer is verdeeld door glas-in-lood ensuite-deuren in een zit- en eetgedeelte (respectievelijk 3,8 x 3,7 m en 3,8 x 3,0 m groot). In de aanbouw is de leefkeuken gelegen (ca 10 m2 groot) met eenvoudige keuken-blok met losse apparatuur en een muurkast. Vanuit de keuken is de serre bereikbaar waar ook het toilet zich bevindt, op de originele plek gelegen met de uitstraling van nu. De serre heeft een glazen schuifwand wat zorgt voor optimaal tuincontact. De tuin is ingericht met bestrating, borders, tuinberging, vijver en meerdere zitjes verscholen in het groen.

Eerste verdieping
Overloop en een tweetal slaapkamers, beiden 4,0 x 3,0 m groot met elkaar in open verbinding. De badkamer (2,9 x 2,0 m) heeft een inloopdouche, een meubel met waskom en een tweede toilet.

Tweede verdieping
De vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar enerzijds vanuit de overloop een mansardekamer te bereiken is (4,0 x 2,5 m) en anderzijds de ruime 4 slaapkamer - voormalige bergzolder - en nu uitgebouwd met dakkapel (7,0 x 3,0 m) en open tot aan de nok.

Details
* energielabel C;
* voorzien van kunststof alsook hardhouten kozijnen;
* grotendeels dubbele beglazing;
* rolluiken aan achterzijde;
* C.V.-combi HR installatie (bj 2004 in eigendom;
* aanvaarding in overleg.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.508
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
181 m2
Inhoud van de woning
484 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
41 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview