Verkocht

W. Taatstraat 11 2225 ZN Katwijk

112m2
Wonen
5
Kamers
120m2
Perceel
1920
Bouwjaar

Te Koop! *** W. Taatstraat 11, 2225 ZN te Katwijk aan Zee ***

Unieke woonkans op loopafstand van boulevard, strand en centrum!

Deze sfeervolle, vrijstaande, 4-kamer gezinswoning met zomerhuis is keurig netjes onderhouden en gelegen aan de W. Taatstraat 11 in Katwijk aan Zee.

Maak een afspraak en kom kijken. Wie weet is dit binnenkort uw nieuwe woning! Makelaar Ronald Kooitje vertelt u graag meer over deze karaktervolle woning.

Indeling

Begane grond:

Entree/vestibule met meterkast. Gang met toilet, trapkast en trap naar de verdieping. Via de gang is er toegang tot de keuken en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een fraaie hardhouten parketvoer, een natuurstenen sier schouw/haard en daarnaast lekker ruim en licht. Zowel wanden als plafond zijn netjes afgewerkt.

De keuken is gesitueerd in de aanbouw aan de achtergevel. Zeer netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een 4-pits gasstel, een koel/vries combinatie, afzuigkap en een vaatwasser. Verlaagd plafond met inbouwspots. Ook is er ruimte voor een gezellige koffiecorner/zithoek.

Vanuit de keuken is er een deur naar de praktische bijkeuken. Hier is de wasmachine/droger aansluiting, de Cv-installatie en nog wat praktische bergruimte. De achtertuin/plaats is bereikbaar via een deur.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de doucheruimte. Aan de voorzijde, met dakkapel zijn 2 slaapkamers gesitueerd. De hoofdslaapkamer aan de achterkant heeft toegang tot het toilet. Het toilet is tevens voorzien van een wastafel en een deur naar het dakterras (boven de keuken).
De douche gelegenheid, via de overloop te bereiken, is eenvoudig, maar functioneel met een doucheruimte en een wastafel.

Zolder:

Via een losse trap is de bergzolder bereikbaar. Geen sta hoogte, maar wel erg handig voor het opbergen van diverse seizoenopslag.

Tuin/plaats:

Gesitueerd op het Zuiden, met achterom. Een handige houten bergruimte is aanwezig voor de nodige opslag. Vanuit de achtertuin / plaats is ook het zomerhuis bereikbaar.

Zomerhuis:

Een heel mooi pluspunt van dit huis is de aanwezigheid van een ca. 25m2 groot zomer huis!

Indeling:

Entree. Doucheruimte met toilet. Keuken met eenvoudig keukenblok. Geiser voor de verwarming van het water. Slaapgedeelte en een gezellige woonkamer. Gaskachel verwarmd. Enkel glas. Deze ruimte leent zich uitstekend voor zomerverhuur dan wel een kantoor of atelier aan huis.

Bijzonderheden:

Bouwjaar: ca. 1920.
Woonoppervlakte: ca. 112 m2.
Dakterras: ca. 9m2.
Berging: ca. 2m2.
Inhoud: ca. 425m3.
NEN 2580 Meetcertificaat aanwezig.
Perceeloppervlakte: 120m2.

Cv installatie: Nefit HRC 2018. Aantal kamers: 6 (inclusief zomerhuis). Aantal slaapkamers: 4 (inclusief zomerhuis). Isolatie: Woonhuis geheel dubbelglas. Zomerhuis: enkelglas. Parkeren: via vergunning. Zie ook op de website van gemeente Katwijk: alles over parkeren.

Kijk ook op onze website voor meer informatie en de complete woonvideo van deze woning!

NB: Bij verkoop zijn een aantal clausules van toepassing: Niet- Bewoning clausule, Asbest- en Ouderdoms clausule.

Aan de Taatstraat 11 woont u heerlijk aan de rand van het centrum van Katwijk aan Zee, op loopafstand van vrijwel alle beschikbare voorzieningen. Diverse gezellige winkels, speciaalzaken, horecagelegenheden, kinderopvang en scholen zijn binnen handbereik.

Wandelen en uitwaaien? Ook het prachtige duin- en kustlandschap van Katwijk aan Zee zijn op steenworp afstand gelegen. Via de vernieuwde N206 rijdt u snel naar het historische centrum van Leiden en steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Alles weten over het huis dat u gaat bezichtigen? Kooitje Makelaarsdiensten gebruikt het 'Woondossier'. Elke kijker ontvangt vooraf aan de geplande bezichtiging het digitale 'Woondossier' van deze woning.

Is dit uw droomhuis en wilt u een bieding uitbrengen? Dat kan! Kooitje Makelaarsdiensten werkt samen met het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor makelaars: 'Eerlijk Bieden'.

Oplevering: In overleg.

Vraagprijs: € 459.000,- KK

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verkoopdatum
8 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.098
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
120 m2
Inhoud van de woning
424 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview