Verkocht

Wierbalg 1173 1788 TS Julianadorp

90m2
Wonen
5
Kamers
125m2
Perceel
1985
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Wierbalg 1173 te Julianadorp

Stap binnen in deze prachtige tussenwoning, gelegen in een gewilde wijk met een charmant hofje. Voor de deur parkeren biedt het ultieme gemak, terwijl de stijlvolle leefruimte binnen uitnodigt tot comfortabel wonen. Op de begane grond straalt de vloer- en wandafwerking klasse uit en zijn er fraaie dubbele tuindeuren die binnen en buiten goed met elkaar verbinden. De recent geplaatste, moderne keuken aan de voorzijde maakt de benedenverdieping compleet. De bovenverdieping herbergt drie ruime slaapkamers met elk een eigen karakter met daarnaast een luxe badkamer die dagelijks comfort verzekert. De tweede verdieping biedt niet alleen veel bergruimte, maar ook een veelzijdige vierde kamer, ideaal voor een thuiskantoor, hobby of gastenverblijf. Deze topwoning in deze leuke wijk combineert luxe met gemak en is een heerlijke thuisbasis om te wonen, kom deze woning snel bekijken.

--------
De Wierbalg 1173 te Julianadorp wordt u aangeboden met een richtprijs van € 250.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt.
--------

De wijk Wierbalg is een gezinsvriendelijke woonwijk aan de westkant van Julianadorp. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen. Eengezinswoningen, vrijstaande woningen, bungalows en 2-1 kapwoningen. Vanuit de wijk Wierbalg hoor je op stille avonden de branding van de Noordzee. Het strand is dan ook op enkele fietsminuten te bereiken. Afgelegen is het allerminst. Alle nodige faciliteiten zoals winkelcentra, kinderopvang, (basis)scholen en sportaccommodaties zijn zowel met de auto als ook op de fiets goed aan te rijden.

INDELING:
oprit, frontberging, entree, hal met meterkast, trapopgang en vervolgens toilet, via de tussendeur is de leefruimte te bereiken, deze bestaat uit een straatgerichte keuken (2022) en een tuingerichte woonkamer. De ruimte is voorzien van een prachtige houten vloer en strakke wanden en plafonds.

De verdieping biedt een overloop, drie slaapkamers en luxe badkamer. De tweede verdieping biedt bergruimte, opstelling voor CV en witgoedapparatuur en een vierde (slaap)kamer.

De tuin achter de woning is op het noordoosten gelegen, de tuin is grotendeels met siertegels bestraat en biedt een tuinberging en is achterom te bereiken.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.778
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud van de woning
300 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview