Verkocht OV

Malzwin 1313 1788 XA Julianadorp

137m2
Wonen
5
Kamers
271m2
Perceel
1998
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Malzwin 1313 te Julianadorp

Zeer goed gelegen 2-1 kapwoning met vergrote garage, uitgebouwde woonkamer nog eens verlengd met een serre/tuinkamer en 4 prima slaapkamers. Een woning die zonder aanpassingen direct is te betrekken en is voorzien van alle modernisatie die je mag verwachten.

De ligging is uitstekend. Een autoluwe woonwijk met enkel bestemmingsverkeer. Vrij zicht aan de voorzijde en vrij gelegen aan de achterzijde. Werkelijk een ideale gezinswoning door ligging en ruimte. Het energielabel B geeft aan dat het ook een duurzame woning betreft.

--------
Malzwin 1313 te Julianadorp wordt aangeboden met een richtprijs van € 495.000 k.k. en op basis van inschrijving verkocht. Alle bezoekers krijgen de mogelijkheid om voor een vooraf bepaalde datum een bieding op de woning uit te brengen. De verkoper zal op basis van de uitgebrachte biedingen en voorwaarden de koper naar keuze aanwijzen. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke verkoopprijs hoger uitvalt.
--------

De wijk Malzwin is omstreeks 2000 gebouwd in kustdorp Julianadorp. Een woonwijk met een grote diversiteit aan luxe gezinswoningen, 2 onder 1 kap en vrijstaand. De wijk is gelegen op korte afstand van vele faciliteiten als winkelcentra, (basis)scholen en kinderopvang. Strand en duinen zijn zeer goed aan te fietsen. Vanaf Julianadorp is het via de Rijksweg N9 een goed half uur met de auto naar Alkmaar en Den Helder is met ca. 15 minuten aan te rijden. Julianadorp zelf biedt ook een hoop vertier. Natuurlijk de duinen en het Noordzeestrand maar ook het gezellige dorpsplein 'Loopuytpark' met tal van restaurants en terrassen mag niet onbenoemd blijven.

--------
Indeling:
--------
Parkeren op eigen oprit voor de garage met elektrische garagedeur. Entree woning is de hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en het toilet. Vanuit de hal bereik je de ruim bemeten living met aan de voorzijde (straatkant) een riante woonkeuken voorzien van kookeiland en al het gewenste inbouwapparatuur. Zo beschikt de luxe keuken over o.a. een stoomoven, combi-oven, vaatwasser en wordt er gekookt op een inductiekookplaat. De zithoek is gesitueerd aan de achterzijde (tuinkant) in de aanbouw die voorzien is van een fraaie lichtstraat. Direct grenzend aan de woonkamer kom je via de tuindeur in de serre/tuinkamer. Op de begane grond ligt een Frans Eikenvloer. Tussen woonkamer en garage is er een praktische hal gerealiseerd waar ook de aansluitingen t.b.v. wasmachine en droger zich bevinden. Via deze hal kom je inpandig in de garage. De garage is extra breed, beschikt over een elektrische garagedeur, water en elektra. Ook vanuit de garage kom je in de achtertuin. De eerste verdieping bereik je op de overloop met raam voor extra daglicht. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben volwaardige afmetingen waardoor je in iedere kamer een tweepersoonbed kwijt zou kunnen. Ook de badkamer heeft een prima formaat, is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met regendouche, bad, wastafelmeubel en tweede toilet. Op de verdieping ligt een houten vloer. Middels een vaste trap vanaf de overloop kom je op de tweede verdieping die zeer recent is gestukt en gesaust. Een dakkapel aan de voorzijde en 2 grote dakramen aan de achterzijde zorgen voor een prettig lichtinval en ruimtelijk effect. Op de tweede verdieping vind je naast de voorzolder met CV-ketel (2023) en Heteluchtverwarming dan ook nog een ruime vierde slaapkamer.

Ben je op zoek naar die mooie en ruime woning in de (kind)vriendelijke omgeving Malzwin waar je nauwelijks iets aan hoeft te doen? Neem dan zeker contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Een goede voorbereiding op de aankoop van een nieuwe woning is mogelijk inzicht in de waarde van je huidige woning. Voor een vrijblijvend en verkoopadvies met kosteloze waardebepaling van de woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij komen graag eens langs!


LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.613
Aangeboden sinds
11 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
271 m2
Inhoud van de woning
600 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
39 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview