Verkocht OV

Kruiszwin 3742 1788 PP Julianadorp

113m2
Wonen
5
Kamers
124m2
Perceel
1982
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Kruiszwin 3742 te Julianadorp

Vloerisolatie, spouwmuren, glasisolatie, dakisolatie en 11 zonnepanelen op het Zuiden gelegen. Voor deze fraai gelegen hoekwoning met energielabel A is rekening gehouden met de toekomst! Wanneer je ten tijde van de nieuwbouw je kavel vrij had kunnen kiezen dan snappen wij dat je deze plek had uitgekozen. Natuurlijk de voordelen van een hoekwoning maar ook de meest vrije ligging in het woonerf met parkeren voor je eigen deur en openbare parkeerplekken direct naast je woning. Van voren kijk je vrij de straat uit zonder belemmerende bebouwing en achter lig je helemaal vrij met volgroeid groen Daarbij een, ook via de achterom bereikbaar, fietspad die je veilig en zonder het oversteken van drukke wegen richting alle gewenste faciliteiten als kinderopvang, basisscholen en winkelcentra voert.

De laatste jaren hebben de eigenaren, die hier al 22 jaar met veel plezier wonen, veel aandacht gegeven aan verduurzaming door middel van vloerisolatie (2024), de renovatie van de zolderverdieping (2023 - dakisolatie door nieuwe dakkapellen voor- en achter) en het aanbrengen van de 11 zonepanelen (2023 - 4650 WP). Daarbij laten we ook niet onbenoemd de in 2021 nieuw, in U-vorm geplaatste inbouwkeuken. Dit alles resulteert in een A-label woning met een A-ligging die op de toekomst is voorbereid!

--------
PROCEDURE
--------
Kruiszwin 3742 te Julianadorp wordt aangeboden met een richtprijs van € 265.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Een goede voorbereiding op de aankoop van een nieuwe woning is mogelijk inzicht in de waarde van je huidige woning. Voor een vrijblijvend en verkoopadvies met kosteloze waardebepaling van de woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij komen graag eens langs!

--------
LOCATIE
--------
De wijk Kruiszwin is een (kind)vriendelijke woonwijk centraal gelegen in Julianadorp. Op wandel- en fietsafstand vind je alle gewenste faciliteiten als kinderopvang, (basis)scholen, winkelcentra en het gezellige dorpsplein 't Loopuytpark met tal van restaurants. Kustdorp Julianadorp staat bekend om haar brede en schone stranden. Vanuit huis ben je op de fiets in een goed kwartier bij de duinopgang richting het strand en wandel je binnen enkele minuten naar Winkelcentrum Dorperweerth met in de directe omgeving ook meerdere basisscholen en kinderopvang.

--------
INDELING
--------
Parkeren op eigen oprit. Entree frontberging en entree woning. Entree woning in de hal met vernieuwde meterkast (2023), toilet, trapopgang naar de verdieping, inpandige toegang tot de berging en toegang tot de woonkamer. Ruime en daglichtvolle woonkamer aan de tuinzijde (achterzijde) en moderne, in 2021, geplaatste inbouwkeuken aan de voorzijde. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en biedt naast veel kast- en werkruimte al de gewenste inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat en Quooker Combi + voor direct kokend water. Zeer duurzaam in combinatie met de 11 zonnepanelen. Vanuit de woonkamer kom je in de privacyvolle achtertuin die aan een groenstrook/fietspad grenst. De tuin is voorzien van recent geplaatst, solide schuttingwerk met achterom naar het fietspad. Op de eerste verdieping vind je 3 prima slaapkamers waarvan 2 ruim genoeg zijn om als master-bedroom te fungeren. De slaapkamer aan de voorzijde (thans hoofdslaapkamer) beschikt over een balkon met uitstekende zonligging. De geheel betegelde badkamer is meer dan volledig ingericht en beschikt over zowel een douchecabine, ligbad, tweede toilet en wastafel. Middels een vaste trap vanaf de overloop kom je op de tweede verdieping. Hier heeft vorig jaar een grote verbouwing plaatsgevonden. De verdieping is grotendeels geïsoleerd door de 2 nieuw geplaatste kunststof dakkapellen. Voor en achter. De kamerindeling is nog vrij te maken. Twee extra slaapkamers naast de 3 op de eerste verdieping behoort goed tot de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar een ruime, duurzame hoekwoning met de kans om nog dingen naar je eigen hand te zetten? Maak dan zeker een afspraak om deze leuke woning op een fijne plek te komen bezichtigen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.345
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
124 m2
Inhoud van de woning
378 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview