Verkocht OV

Doorzwin 2232 1788 KK Julianadorp

140m2
Wonen
5
Kamers
154m2
Perceel
1979
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Doorzwin 2232 te Julianadorp

Wat een kast van een huis! Een eengezinswoning met maar liefst 140m2 aan woonoppervlak, grote schuur van ruim 13m2 en gelegen op een kavel van 154m2 eigen grond. Een woonkamer van zo'n 35m2 groot, woonkeuken van ca. 18m2 en 4 grote slaapkamers (2 per verdieping) en een achtertuin, zonder achterburen, van ca. 80m2! Een op en top gezinswoning in een (kind)vriendelijke woonomgeving om een gezin in te starten of juist door te groeien. Hier groei je in ieder geval niet snel meer uit. Een heerlijke ruimte, centraal gelegen in Julianadorp en zonder grote aanpassingen op korte termijn te betrekken!

--------
Doorzwin 2232 wordt aangeboden met een richtprijs van € 275.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt. De oplevering is in overleg en kan redelijk spoedig plaatsvinden.
--------

Doorzwin in Julianadorp staat bekend als een (kind)vriendelijke woonwijk met ruime gezinswoningen in fijne hofjes. De woningen zijn solide gebouwd in de jaren '80 en altijd zeer geliefd geweest. Binnen de wijk is er een groot diversiteit aan woningen. De wijk is centraal gelegen waardoor alle gewenste faciliteiten op wandel- of fietsafstand bereikbaar zijn. Denk hierbij aan kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs maar ook winkelcentra, de oude dorpskern van Julianadorp en sportvelden. Duinen en strand zijn op de fiets goed te bereiken.

--------
INDELING
--------
Entree in een ruime hal met het toilet (inbouw, 2016), de meterkast (vernieuwd 2016) en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je in een riante woonkamer van ca. 35m2 groot voorzien van laminaatvloer, trapkast en veel lichtinval door grote raampartijen in de schuifpui. De woning beschikt over een aanbouw aan de zijgevel waarin de keuken is gesitueerd. Een mooi detail zijn de open, hoge plafonds met dakramen. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van veel kast- en werkruimte. Uiteraard is al het gewenste (inbouw)apparatuur aanwezig en er is zelfs ruimte voor een ontbijttafel. De eerste verdieping biedt 2 grote slaapkamers over de gehele breedte aan de voor- en achterzijde van de woning. In het hart is er een ruime en moderne (2016) badkamer, geheel betegeld en voorzien van een keurige glazen douche, tweede toilet en breed wastafelmeubel. De tweede verdieping biedt een nagenoeg gelijke indeling als de eerste. Wederom 2 grote slaapkamers over de gehele breedte aan de voor- en achterzijde met in het hart van de verdieping een technische ruimte met de aansluitingen voor het witgoed en de CV-ketel (2019).

Het vermelden waard is dat de gehele woning is uitgevoerd met stukwerk met gedeeltelijk behangen wanden. Op iedere verdieping ligt een keurige laminaatvloer. Buitenom zijn er voor- en achter kunststof geveldelen aan de gevel en het kozijnenwerk is van aluminium. Het platte dak dateert van 2022. Dit maakt de woning voor de komen jaren nagenoeg onderhoudsvriendelijk!

Ook de tuin achter de woning is groot en onderhoudsvriendelijk. Gelegen op het Noorden. Door de diepte, breedte en gunstige ligging door afwezigheid van omliggende bouwsels heb je zeker achterin de tuin het gehele jaar vol de zon als deze schijnt en een koelere woonkamer tijdens warme zomerdagen. Vanuit de tuin bereik je 2 bergingen. Een aan de woning gebouwde berging en een houten tuinchalet. De laatste verdient wel enig onderhoud.

Ben je op zoek naar een verrassend ruim huis met zeker op de begane grond een unieke indeling? Vind je een grote tuin een pré maar het liefst met niet te veel onderhoud? Geen zin in een directe grote klus? 3x ja? Maak dan snel een afspraak om te komen kijken!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.964
Aangeboden sinds
9 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
154 m2
Inhoud van de woning
475 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview