Verkocht

Jelle van Damweg 37 8411 XB Jubbega

109m2
Wonen
5
Kamers
312m2
Perceel
1955
Bouwjaar
Goed onderhouden en fraai afgewerkte vrijstaande woning met vier slaapkamers, aan de vaart in Jubbega. Direct fijn wonen zonder grote investeringen! Over de gehele breedte uitgebouwd en doorlopend gemoderniseerd. Veel ruimte, nieuwe luxe badkamer en gerenoveerde keuken. Prettige woonbeleving en vlakbij het centrum met voorzieningen en scholen.

Ligging
Jubbega is een gezellig dorp en beschikt over basisvoorzieningen op winkel-, onderwijs-, sport- en horecagebied. Meer voorzieningen vindt u in Gorredijk (10 minuten) of Heerenveen en Oosterwolde (beide 20 autominuten). Natuur- en bosgebieden met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving. Het dorp is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar de A7 (Noord-Holland – Heerenveen – Drachten – Duitsland) en de vernieuwde N381 (Drachten – Zuidoost-Drenthe). Leeuwarden en Groningen liggen op ca. drie kwartier en Emmen is binnen een uur bereikbaar.
Begane grond
Zij-entree in voorhuis en zij-entree in de aanbouw. In entree voorhuis is de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de L-vormige lichte woonkamer. Via een speelse boog komt u in de keuken. Deze ligt in de aanbouw van de woning, net als de badkamer, wc en tweede hal. Deze aanbouw zorgt voor een forse vergroting van de leefruimte. De grote keuken is geheel gerenoveerd en beschikt over veel bergruimte. De nieuwe en luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet. In de bijkeuken is plaats voor een witgoedopstelling en opslag. Hier is ook de toegang tot de kelder.

Eerste verdieping
Hier vindt u een overloop met bergkast en vier slaapkamers. Twee ervan hebben vaste kasten. In een van de slaapkamers is een vlizotrap.

Tweede verdieping
Bergzolder, toegankelijk via vlizotrap.

Tuin
Vrijstaande garage. Voor-, zij- en achtertuin. Border met heesters en voor- en achtertuin met gazon. Achtertuin voorzien van schutting rondom. Mooi ruim terras. Grote oprit met ruimte voor meerdere auto’s.

Details
- Goed onderhouden en afgewerkt;
- Direct fijn wonen zonder grote investeringen;
- Veel ruimte, zowel binnen als buiten;
- Prettige en rustige woonbeleving: aan de vaart en vlak bij het centrum.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 november 2023
Verkoopdatum
14 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.615
Aangeboden sinds
1 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
312 m2
Inhoud van de woning
403 m3
Oppervlakte externe bergruimte
24 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview