Vlamoven 24 3402 SE IJsselstein

127m2
Wonen
4
Kamers
220m2
Perceel
1988
Bouwjaar


Altijd al willen wonen aan De Hollandsche IJssel? Dan is dit je kans! De 2 onder 1 kapwoning met aangebouwde garage ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met ligplaats!

Wonen aan doorgaand vaarwater in het bruisende stadje IJsselstein biedt een unieke combinatie van rust en levendigheid. IJsselstein zelf is een charmant stadje met een rijke geschiedenis, sfeervolle straatjes, gezellige cafés en restaurants, en een bruisend cultureel leven. Door de ligging aan de Hollandsche IJssel heb je het beste van twee werelden: de mogelijkheid van een boot met eigen ligplaats bij je woning en de levendigheid van de stad. Het feit dat je aan doorgaand vaarwater woont, voegt een extra dimensie toe aan je woonervaring. Je kunt hier heerlijk recreatief varen door weidse polders en prachtige vergezichten aanschouwen. Op het smalle gedeelte van de Hollandse IJssel vaart u langs dromerige stadjes zoals IJsselstein, Gouda, Oudewater en Montfoort. Een populaire bestemming naast IJsselstein is Jachthaven Marnemoende net voorbij IJsselstein.

Bovendien ben je dankzij de centrale ligging binnen handbereik van andere steden in de regio, zoals Utrecht en Amsterdam.

Kortom deze woning heeft veel te bieden! Bel ons voor een afspraak, wij laten je graag de woning aan de Vlamoven 24 zien!!
Begane grond
Entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. De lichte woonkamer beschikt over een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De keuken is voorzien van een koelkast/ combi oven/een 5-pitsgasformuis en een vaatwasser, allen van Siemens. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is uiteraard tuingericht en beschikt over een grote schuifpui en kijkt uit over de Hollandsche IJssel. Het fijne van deze woning is dat de tuin via de aparte toegang naast de garage te bereiken is.

Eerste verdieping
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang naar de 2 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer beschikt over een balkon en inloopkast. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht over De Hollandsche IJssel. De zeer ruime badkamer is licht betegeld en beschikt over een ligbad, 2e toilet, een aparte douche en er is een dubbel wastafelmeubel. Ook is er een aansluiting aanwezig voor een wasmachine / droger opstelling. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping

De zolderverdieping bereik je via de vaste trap. Hier is een voorzolder met opstelplaats cv ketel en mechanische ventilatie. De kastruimte onder de schuine kanten zorgt ervoor dat er hier ook nog de nodig opbergruimte is. De 3e slaapkamer met dakkapel is een mooie ruime kamer.

De aangebouwde garage is in 2 delen opgesplitst. Het voorste deel is in gebruik als garage, het achterste deel heeft een plavuizenvloer en wordt gebruikt als berging. Naast de garage ligt de toegang naar de achtertuin.

Tuin
De verzorgde achtertuin is voorzien van sierbestrating en heeft dus een eigen aanlegsteiger met vaste ligplaats. Er is een vergunning om hier 365 dagen per jaar een boot aan te meren. Je kunt hier heerlijk recreatief varen door weidse polders en prachtige vergezichten aanschouwen. Op het smalle gedeelte van de Hollandse IJssel vaar je langs dromerige stadjes zoals IJsselstein, Gouda, Oudewater en Montfoort. Een populaire bestemming naast IJsselstein is Jachthaven Marnemoende net voorbij IJsselstein.

Details

Aanlegsteiger is van 2023
Remeha Avant CV ketel bwjr ca 2016
Schilderwerk woning ca 2022
Elektrisch zonnescherm achterzijde
2 parkeerplaatsen op eigen grond
Mogelijkheden tot uitbouw op / aan de garage
Tuin op het zuiden
Oplevering in overleg , maar kan snel.
Vergunning ligplaats € 170,-- per jaar


In de koopovereenkomst zal de "niet zelfbewoningsclausule" worden opgenomen

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.098
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
220 m2
Inhoud van de woning
498 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview