Zoutestraat 62 4561 XC Hulst

123m2
Wonen
4
Kamers
688m2
Perceel
1925
Bouwjaar
Nette halfvrijstaande woning met grote aanbouw met keuken, badkamer en slaapkamer. Boven zijn 2 slaapkamers en een ruime inloopkast, ook te gebruiken als studeerruimte. Ligging op loopafstand van het centrum.
Er liggen 13 zonnepanelen (2023) op het platdak aan de achterzijde (+/- 4500 Wp/jr) en een Hybride CV-ketel (2023) met lucht/warmtepomp, dus lage energiekosten.
Begane grond
Gang met toegang tot de kelder met meterkast (vernieuwd, 8 groepen, 3 aardlekschakelaars), woonkamer (32m2) met houtkachel. Achter de woonkamer is de halfopen keuken met kookeiland, voorzien van grote spoelbak en vaatwasser en verdere inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat met wasemkap, oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is een gang naar de badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Achter de badkamer is een slaapkamer met tuindeuren naar de veranda. Er is ook vanuit de gang een deur naar de veranda en tuin.
Aan de achterzijde van de woonkamer is de deur met trap naar de verdieping.

Eerste verdieping
Op de verdieping is een overloop met toegang tot een slaapkamer aan de achterzijde en tot slaapkamer 2 aan de voorzijde. Naast de voorste slaapkamer is een aparte ruimte voor kasten, ook te gebruiken als studeerkamer.
Vanaf de overloop is er nog een aparte ruimte met kasten gemaakt.

Tuin
De tuin ligt op het Zuidoosten en deze is 6 meter breed en 90 meter diep. Tegen de aanbouw is een veranda geplaatst, zodat u hier altijd droog kunt zitten.
Er is een grote vijver aanwezig met alle apparatuur om bijvoorbeeld koikarpers te houden. U kunt hier ook een zwemvijver van maken.
Achterin de tuin zijn 2 tuinhuizen met veel bergruimte. U zou hier een garage en/of carport kunnen plaatsen.

Details
De woning is grotendeels geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van hardhouten kozijnen met HR-glas.
Er zijn 13 zonnepanelen aanwezig en dit jaar is er een hybride cv-ketel (Intergas HR 2023) geplaatst met een lucht-/warmtepomp.In de hal op de verdieping en in de keuken zijn airco’s geplaatst.
Oplevering in overleg.
Bel ons voor een afspraak!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.841
Aangeboden sinds
21 december 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
688 m2
Inhoud van de woning
420 m3
Oppervlakte externe bergruimte
38 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview