Verkocht

Zeesluis 1 4561 JR Hulst

223m2
Wonen
7
Kamers
1780m2
Perceel
2007
Bouwjaar
Een schitterend en statig pand met een geweldige uitstraling! Deze vrijstaande woning vind je in een heerlijke, groene omgeving op een perceel van maar liefst 1.780 m2. De woning aan Zeesluis 1 in Hulst is meer dan alleen een huis: het is een oord waar luxe en comfort harmonieus samenkomen. Met een ruimtelijke indeling op drie niveaus biedt deze woning een unieke levensstijlervaring. Met meer dan 220 m2 woonoppervlakte is het voor ieder huishouden geschikt. Er is veel geïnvesteerd in het pand om het zo gebruiksvriendelijk te maken en het woongenot te optimaliseren.

De woning straalt zowel binnen als buiten. Met een volledig verlichte tuin, twee vijvers voorzien van kind-veilige netten, en een tuinschuur met warmtepomp, is het buitenleven net zo aantrekkelijk als binnen. De geïsoleerde dubbele garage en ruime eigen oprit bieden gemak en extra ruimte voor bijvoorbeeld een camper of aanhangwagen.

De locatie is perfect. Lekker rustig, maar toch dicht bij alle benodigde voorzieningen. Het pand bevindt zich op slechts enkele kilometers van de Nederlands-Belgische grens en je bent snel in Antwerpen en Hulst. Optimaal woongenot en ook ideaal om net aan deze kant van de grens te wonen. Ervaar de perfectie van wonen aan Zeesluis 1 en maak van deze unieke kans je droomhuis!

Je bent van harte welkom om dit pand te bezichtigen. Dat kan bij ons ook in de avond en in het weekend. Je kunt ons zeven dagen per week bereiken op 0114 68 63 77.
Details
Voor extra informatie kun je terecht op onze website.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 januari 2024
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.036
Aangeboden sinds
21 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1780 m2
Inhoud van de woning
974 m3
Oppervlakte externe bergruimte
19 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
39 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
51 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview