Stuyvesantlaan 5 4562 AH Hulst

169m2
Wonen
4
Kamers
574m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Deze schitterende woning in Hulst biedt alles wat je zoekt! Deze onder architectuur gebouwde woning is gelegen op een perceel van maar liefst 574 m2. Op het perceel staat ook een garage en ligt een heerlijk, grote tuin met terras. Deze royale woning is voorzien van een ruime entreehal, een L-vormige woonkamer met een gezellige zithoek, een moderne keuken. Op de begane grond tref je ook een werkruimte en berging aan. De werkruimte kan uiteraard ook ingericht worden als slaapkamer. Op de verdieping vind je een overloop met vide, de badkamer en drie slaapkamers, waarvan één grote slaapkamer met een dressing. Er is recent (2021) een nieuwe C.V. ketel geplaatst. Er is zowel een kruipruimte als een bergzolder. Daarnaast is er een alarmsysteem geplaatst.

De tuin is prachtig aangelegd met veel privacy en een terras om van te genieten. De rustige ligging maakt het plaatje compleet. Deze woning is een verborgen parel met veel lichtinval, hoogwaardige materialen en een heerlijke tuin. Kom en laat je verrassen!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.195
Aangeboden sinds
29 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
574 m2
Inhoud van de woning
580 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview