Oude Polderstraat 11 4561 NE Hulst

105m2
Wonen
5
Kamers
249m2
Perceel
1969
Bouwjaar
Ideale gezinswoning op een gewilde woonlocatie!

In een kindvriendelijke woonomgeving in de Dullaertwijk gelegen, leuke hoekwoning met zonnige tuin, berging en garage. Deze woning is gebouwd in ca. 1969 heeft een inhoud 360 m3 en 105 m2 woonoppervlak.


Indeling:

Begane grond:

Binnenkomst in de ruime hal waar zich de trap naar de verdieping, een toilet, de meterkast en de toegang tot de ruime woonkamer bevinden. De lichte woonkamer is voorzien van plavuizen en een schouw met houthaard. In de keuken is een keukenblok geïnstalleerd voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken loop je direct de zonnige, aangelegde tuin op het zuiden in. Verder vind je hier een ruime berging, garage en toegang naar de oprit/achterom.

Eerste verdieping:

De overloop met vaste trap naar de 2e verdieping verleent toegang tot 2 ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. De badkamer is voorzien van fraai tegelwerk en modern sanitair zoals een tweede toilet, wastafelmeubel en een douchecabine.

Tweede verdieping:

De overloop met aan weerskanten inbouwkasten geeft toegang tot een ruime, afgewerkte zolderkamer. Deze 4e slaapkamer is voorzien van een groot velux dakvenster.

Volledig voorzien van kunststof kozijnen,
Energielabel D

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.276
Aangeboden sinds
3 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
249 m2
Inhoud van de woning
360 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview