Verkocht

Gerrit Achterberghof 92 1628 VE Hoorn

161m2
Wonen
7
Kamers
301m2
Perceel
1994
Bouwjaar
Richtprijs: € 450.000,- k.k.

Ruime hoekwoning en inpandig te bereiken multifunctionele praktijkruimte met eigen entree. Ook ideaal voor een nog thuiswonend kind of ouder!
Naast de ruime tuingerichte living, nette keuken en dito badkamer telt de woning 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een riante 4e slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping.
Overal zijn kunststof buitendeuren en kozijnen geplaatst, in 2021 zijn er 13 zonnepanelen geplaatst, energielabel A+, en de zonnige tuinligging is zuidoost. Alle ingrediënten voor fijn wonen, die de huidige bewoners na 17 jaar woonplezier graag overdragen aan een volgende generatie.

Entree
Via de grotendeels bestrate voortuin waar meerdere fietsen gestald kunnen worden heeft u toegang tot zowel de praktijkruimte als de voordeur van de woning. We beginnen eerst bij de woning! Achter de overdekte kunststof voordeur met dubbel glas en zijraam komt u binnen in een ruime hal met Portugese vloertegels met de trapopgang..
Toiletruimte - licht betegelde wanden, staande toiletpot, fonteintje, afzuiging boven het verlaagde plafonnetje en een deur naar cv kast met centraal afzuigsysteem en warmtepomp. De woning wordt verwarmd door convectorradiatoren.

Living
Ruime tuingerichte living met een kunststof schuifpui voorzien van Super+ glas en een plissé hor naar de zonnig gelegen tuin. Er is veel lichtinval, mede vanwege een grote raampartij tot aan de vloer met een ventilatierooster. Over de gestuukte wanden is 1 laag behang geplakt en op de vloer ligt vloerbedekking. Het plafond is strak gestuukt met een sierlijke platte plint. Er is een praktische trapkast en vanuit de living heeft u toegang tot de inpandig te bereiken praktijkruimte.

Keuken
Ruime keukenopstelling in een hoek geplaatst met veel werkblad, dubbele spoelbak, veel kastruimte, carrouselkast en bovenkastjes met bladverlichting. Boven het werkblad is een kunststof kozijn geplaatst met HR++ glas en het zijraam is een uitzetraam. Hiervandaan heeft u leuk zicht over de wijk als u staat te kokkerellen.
De diverse inbouwapparatuur is ook geplaatst, zoals: een inductie kookplaat (2023), vlakschermafzuiger met de afvoer naar buiten, elektrische heteluchtoven, tafelmodel koelkast en een separate vriezer (2023).

Tuin
Direct achter de kunststof schuifpui met een plissé hor heeft u in de zomer een natuurlijke zonwering door de druivenrank waarmee de pergola is begroeid. De zonnig gelegen tuin op het zuidoosten is grotendeels bestraat met enkele lage planten bakken. Er is een degelijke houten schuur geplaatst en de eveneens degelijke schuttingen met betonnen palen en onderzijde zal iedere storm weerstaan.

1e Verdieping
Overloop met een betonnen verdiepingsvloer en vloerbedekking wat is doorgelegd in alle slaapkamers. Op de overloop is een kunststof kozijn met HR++ glas geplaatst met een draairaam voorzien van een hor en vast zijraam.
Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, allen met recht opgetrokken wanden, kunststof kozijnen met draai/kiepramen uitgevoerd met HR++ glas.

Badkamer
Royale badkamer met licht betegelde wanden, breed kunststof kozijn met HR++ glas en een ventilatierooster, een ligbad met thermostaatkraan en een handdouche, maar ook een separate douchehoek met ook een thermostaatkraan, drainafvoer en een sunshower. Door het infrarood van de sunshower worden de spieren verwarmt waardoor de bloedcirculatie verbetert Dit stimuleert de zuurstofaanvoer en afvalstoffenafvoer. Het vermindert tevens de spierspanning en spierpijn én het maakt je lichaam flexibeler. Daarnaast is het heerlijk om die extra warmte tijdens het douchen te ervaren. Douchen wordt echt een feestje!
Verder is er een wandcloset, radiator, wastafelmeubel met 2 laden en een spiegelkastje met verlichting.

2e Verdieping
Via de vaste trap begeeft u zich naar de zolder met ook een betonnen verdiepingsvloer. U treft er een enorm ruime kamer met bergruimte achter de knieschotten aan beide zijden, vloerbedekking, een Velux dakraam en een brede dakkapel. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof met 2 draai/kiepramen en 2 vaste ramen met ventilatierooster en Super+ glas. De dakkapel is in 2002 geplaatst en ca. 7 jaar geleden is er nieuwe bitumen dakbedekking gelegd met 10 jaar garantie.
De ruimte wordt verwarmd door een convectorradiator en hier bevinden zich de wasmachineaansluiting en de omvormer voor de 13 zonnepanelen. Middels een wandje te plaatsen is er ook een afgesloten 4e kamer te maken.

Praktijkruimte
Entree
Via de eigen overdekte entree met kunststof voordeur heeft u toegang tot een wachtruimte met radiator en eigen toiletruimte met licht betegelde wanden, wandcloset, fonteintje en natuurlijke ventilatie.

Praktijkruimte
Deze multifunctionele ruimte is door de huidige bewoners als praktijkruimte gebruikt maar denk bijvoorbeeld ook aan een nog inwonend kind die een eigen plek zoekt of een ouder. Ook als atelier is de ruimte zeer geschikt vanwege het vele lichtinval. Bij de praktijkruimte is nog een werkkamer die heel goed als badkamer ingericht kan worden.
De praktijkkamer heeft een afmeting van maar liefst 5.84 x 4.03 meter, op de vloer ligt linoleum. de wanden zijn gestuukt met 1 laag behang erover en het hoge plafond is ook strak gestuukt met een platte plint.
De hoge zijramen zijn uitgevoerd in kunststof kozijnen met HR++ glas en ook aan de tuinzijde zijn kunststof ramen geplaatst met een draai/kiepraam voorzien van een hor en een groot zijraam tot aan de vloer met ventilatieroosters. Er is een wastafel en de ruimte heeft een spouwmuur. Het dak is geïsoleerd en rond 2015 is de bitumen dakbedekking vervangen waarna er in 2021 zonnepanelen op zijn geplaatst.

Bijzonderheden:
- Warmtepomp in 2020 in eigendom geplaatst
- Overal kunststof kozijnen en buitendeuren geplaatst
- Boeidelen uitgevoerd in trespa
- 13 Zonnepanelen in 2021 in eigendom geplaatst
- Leuk weetje…..de kei in de voortuin weegt 3000 kilo
- Park, supermarkt, scholen en station op een steenworp afstand
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verkoopdatum
21 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.795
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
301 m2
Inhoud van de woning
570 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview