Verkocht

Koningin Wilhelminalaan 4 1777 AS Hippolytushoef

95m2
Wonen
4
Kamers
418m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Welkom bij deze ruime 2/1-kapwoning aan de Koningin Wilhelminalaan 4 in het gezellige Hippolytushoef.
Dit huis is perfect voor senioren en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning in een aantrekkelijke omgeving.

De ligging van dit huis is perfect. Op loopafstand vind je het levendige centrum van Hippolytushoef, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse benodigdheden. Van supermarkten tot gezellige winkels, je hebt alles binnen handbereik. Daarnaast ben je in no-time bij het gezondheidscentrum, dat op steenworp afstand gelegen is.

Ben jij op zoek naar een unieke woning in Hippolytushoef die aan al jouw wensen voldoet? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gelukkig leven. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige woning!
Begane grond
Bij binnenkomst valt direct de ruimte en lichtinval van de woning op. De woonkamer en keuken vormen een open en gezellig geheel, perfect om samen te komen met familie en vrienden. De begane grond beschikt ook over een slaapkamer en een badkamer, ideaal voor senioren die gelijkvloers willen wonen.

Als kers op de taart is er ook een inpandige garage aanwezig, waar je jouw auto veilig kunt parkeren. Ook biedt de garage extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap en op de zolder kunt u andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt kwijt.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een zee aan bergruimte achter de knieschotten. Ideaal voor inbouwkasten.

Tuin
De tuin is een waar paradijsje. Met een oppervlakte van 283 m2 is er meer dan voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. De privacyrijke tuin biedt verschillende zitplekken, zodat je op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, wilt barbecueën met vrienden of kinderen hebt die heerlijk willen buitenspelen, hier kan het allemaal!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
17 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.597
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
418 m2
Inhoud van de woning
466 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
26 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview