Verkocht

Molendijk 37 3249 AN Herkingen

174m2
Wonen
5
Kamers
331m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Stijlvol, veel leefruimte en tot in de perfectie afgewerkt, dat zijn slechts enkele van de unieke kenmerken van deze prachtige woning aan de Molendijk 37 in Herkingen. Zo is het onder andere voorzien van ruime living, souterrain in de luxe afbouw, riante achtertuin en drie slaapkamers. Hier kun je direct intrekken en genieten van alles dat deze woning te bieden heeft.
Ook de ligging van de woning is fraai. Zo is het gelegen nabij de dorpskern , de jachthaven en het Grevelingenmeer. Via de uitvalswegen ben je daarnaast in 45 minuten in Rotterdam of Breda.

* LET OP!! Bij aankoop van deze woning krijg je een onderhoudsplan voor het schilderwerk cadeau *
Begane grond
Begane grond
De woning heeft al direct charmante uitstraling, met authentieke kenmerken als de glas-in-lood ramen. Dit is ook aan de binnenkant terug te zien. Via de hal kun je direct de living in of de klassieke trap op naar de eerste verdieping, of juist naar beneden naar het souterrain.

De living is een prachtige open ruimte, met als echte eyecatchers het houten balkenplafond en de erker. Hier is genoeg plek voor een zitgedeelte, eetkamer en open keuken.

De open keuken is stijlvol en landelijk ingericht met witte keukenkasten en zwart werkblad. Hier ben je van alle gemakken voorzien met gasfornuis, oven, inbouw koelkast, vaatwasser en meer. Het betreft een echte woonkeuken waar je gezellig kunt tafelen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Ook de badkamer is landelijk ingericht met dubbele wastafel in meubel, douche en toilet.

De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en voorzien van een inloopkast. De andere twee kamers zijn iets kleiner en daardoor ideaal in te richten als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, opslag of iets anders.

Middels een vlizotrap in de master bedroom heb je nog toegang tot een bergzolder.


Tuin
De riante achtertuin is zeer diep en biedt daarmee enorm veel ruimte. Hier is het heerlijk toeven met betegeld terras, pergola en grasveld. Het geheel wordt omheind met een prachtige heg, die veel privacy biedt. Aan de achterzijde bevindt zich nog een houten berging.

Details
- Charmante woning
- Nabij dorpskern
- 3 slaapkamers
- Twee keukens
- Ruim souterrain
- Riante achtertuin
- Houten berging in achtertuin

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 oktober 2022
Verkoopdatum
10 april 2024
Looptijd
één jaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.854
Aangeboden sinds
28 oktober 2022
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
331 m2
Inhoud van de woning
576 m3
Oppervlakte externe bergruimte
26 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview