Verkocht

Lentestraat 5 6411 GN Heerlen

116m2
Wonen
4
Kamers
109m2
Perceel
1949
Bouwjaar
Voor deze woning worden momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland.

In Heerlen Zuid op een zeer geliefde locatie nabij het Aambos en het Caumerbeekdal gelegen karakteristieke tussenwoning met aangebouwde keuken en bijkeuken op een perceel van 109 m2 eigen grond. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuid/westen gelegen. De woning is gunstig gelegen in een bosrijke omgeving op loop afstand van het centrum van Heerlen en nabij het Bernardinus college en het Grotius college. De inbouwkeuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een koelkast, oven, vaatwasser, koffiezet apparaat, 5 pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Remeha Quinta HR combi c.v.-ketel (eigendom, bouwjaar 2004). De woning is goed geisoleerd en heeft houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken, spouwisolatie, dakisolatie en 12 zonnepanelen. Winkels, scholen, sportaccommodaties, bossen en diverse verbindingswegen zijn in de korte omtrek te vinden. Deze woning moet u zeker van binnen komen bekijken!
Begane grond
Hal/entree, meterkast, kelder met omvormer, toilet met fonteintje, woonkamer met entree naar de tuin; keuken met doorgeefluik en diverse inbouw apparatuur; bijkeuken met zolder, wasmachine aansluiting, aanrechtblok, koelkast met vriesvak en c.v.-opstelling. Stadstuin met achterom. Vanuit de woonkamer heeft men uitzicht richting het Aambos.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, balkon, badkamer met vaste wastafel, 2e toilet, douche en inbouwverlichting.

Tweede verdieping
Overloop, zolderkamer met dakkapel.

Details
- Bouwjaar 1949.
- Een elektrisch zonnescherm aan de achtergevel.
- Huur garagebox in nabije omgeving is eventueel mogelijk.
- Aanvaarding in nader overleg.
- Deze woning wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Brandsma Vastgoed Woningmakelaardij.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. AB-Plaza Vastgoed uw makelaar gelegen in Landgraaf.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
19 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.491
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
109 m2
Inhoud van de woning
420 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview