Verkocht OV

Dr. Clemens Meulemanstraat 28 6418 PD Heerlen

148m2
Wonen
5
Kamers
177m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Op een geliefde en gunstig gelegen woonlocatie staat Dr. Clemens Meulemanstraat 28 in Heerlen-Zuid, een sfeervol jaren'30 hoekhuis met aanbouw, garage, carport/ overkapping en omsloten patio-tuin. Dit huis telt in totaal 4 slaapkamers en twee badkamers waarbij de zolder verrast door de riante en hoge slaapruime met open badkamer. De aangebouwde garage is via een achterom gelegen weg te bereiken, net zoals de patio-tuin met overkapping. De ligging is zeer centraal en alle voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid; de basisschool ligt achterom, supermarkten op loopafstand, uitvalswegen richting de stadsautoweg om de hoek. en het centrum van Heerlen op fietsafstand. Het huis is tevens per direct beschikbaar.
Begane grond
Souterrain: provisiekelder.

Begane grond: voortuin, entree, hal, meterkast, trappenhuis en toegang tot kelder. het half-betegelde toilet is zwevend en voorzien van een fonteintje. De woonkamer kent veel lichtaanval, een haardpartij en een schuifpui richting patio-tuin. De gesloten keuken heeft een een moderne keuken-installatie voorzien van diverse apparatuur waaronder koelkast, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, combi-magnetron en afzuigkap. Vanuit hier is ook de tuin en de bijkeuken bereikbaar met wasmachine-aansluiting en C.V.-opstelling.
De patio is geheel bestraat en ommuurd en heeft een hoger gelegen terras met overkapping wat ook eventueel als carport kan fungeren. De stenen garage heeft een kantelpoort.

Eerste verdieping
Overloop, muurkast met wasmachine-aansluiting en een drietal slaapkamers, allen met laminaatvloer en twee van de drie ook met muurkasten. De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, badmeubel en design-radiator.

Tweede verdieping
Middels vaste en gesloten trap is de tweede verdieping bereikbaar waar één grote ruimte zich bevindt uitgebouwd met dakkapellen, ideaal als ouderlijke slaapkamer met badkamer-ensuite voorzien van ligbad met jacuzzi-functie, badmeubel en 2e toilet. Tevens is er nog extra aparte bergruimte onder de schuinten van het dak gecreëerd.

Details
* geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* overal rolluiken aanwezig;
* geïsoleerd hoofddak;
* energielabel D;
* C.V.-combi HR installatie (in eigendom, bouwjaar 2013);
* aanvaarding per direct mogelijk.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.155
Aangeboden sinds
14 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
177 m2
Inhoud van de woning
540 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview