Verkocht

Altaar Dries 19 6419 EV Heerlen

108m2
Wonen
5
Kamers
105m2
Perceel
1983
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Aan een rustig en kindvriendelijk woonplein in de geliefde wijk Welten is gelegen deze moderne en instapklare tussenwoning. De woning telt 4 slaapkamers, een moderne open keuken, bijkeuken, overdekte parkeerplaats en tuin met overkapping én achterom. Daarnaast beschikt de woning over energielabel C en is vrijwel geheel voorzien van HR++ beglazing, gevel- en dakisolatie en een moderne meterkast.

Indeling

Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal (3m2) met moderne meterkast, garderobe en bergruimte. De ruime living (46m2) met doorzonwoonkamer en open keuken is voorzien van een laminaatvloer en geniet door de aanwezigheid van grote raampartijen veel lichtinval. De moderne keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien en beschikt over een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en voldoende bergruimte. Vanuit de woonkamer verkrijgt men toegang tot een tweede hal (1m2) met toiletruimte (1m2) met zwevend closet en bijkeuken. De bijkeuken (4m2), ofwel wasruimte, beschikt over witgoedaansluitingen en een loopdeur naar de tuin.
De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een ruime overkapping met verlichting en een achterom.

Eerste verdieping
De trap vanuit de woonkamer geeft toegang tot de eerste verdieping met ruime overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (12m2) is aan de achterzijde van de woning gelegen en doordat de kamer de hoogte in gaat voelt deze lekker ruim. Slaapkamer 2 (5m2) is evenals aan de achterzijde gelegen. Dit is de kleinste kamer en uitermate geschikt als werkkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en draaikiepramen. Slaapkamer 3 (8m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over houten kozijnen met HR++ beglazing en een kiepraam.
De geheel betegelde badkamer (4m2) is voorzien van een ligbad met douche, wastafel met badmeubel en een toilet.

Tweede verdieping
Een vaste trap vanuit de tweede slaapkamer geeft toegang tot de tweede verdieping met vierde (kinder)slaapkamer. Tevens bevindt zich hier een separate cv-ruimte met combi-ketel van het merk AWB en is er genoeg opbergruimte.

Extra informatie
- Leuke tussenwoning gelegen aan een rustig en kindvriendelijk woonplein in de geliefde wijk Welten in Heerlen;
- Energielabel C;
- De achterkant van de woning is voorzien van kunststof kozijnen en de voorzijde van hardhouten kozijnen;
- Vrijwel geheel voorzien van HR++ beglazing;
- Dak- en gevelisolatie;
- Moderne meterkast met slimme meter;
- Cv-ketel (combi) van het merk AWB met bouwjaar 2004 is eigendom;
- Keukenboiler aanwezig;
- Het dak van de woning is in 2014 / 2015 vernieuwd en geïsoleerd met Unidex;
- Tuin gelegen op het zuidwesten en voorzien met overkapping (incl. verlichting) en achterom;
- Incl. vaste overdekte parkeerplaats;
- Maandelijkse bijdrage aan Coöperatieve Vereniging Altaar-Dries van €90 ,-.

Aanvullende informatie
Deze leuke tussenwoning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk woonplein in de geliefde wijk Welten (gemeente Heerlen). Het centrum van Heerlen is op fietsafstand gelegen. Eveneens zijn de bekende basisscholen 'Windekind' en 'Tarcisius' op korte (fiets)afstand gelegen en basisschool Sint Martinus op loopafstand. 'Bernadinus', 'Grotius' en het 'Sintermeertencollege' zijn goede opties voor een middelbare school. Daarnaast is ook het ziekenhuis van Heerlen op loopafstand gelegen.
Binnen circa 15 autominuten bent u in Maastricht (via A79 of Aken (via A76). Ook het Limburgse heuvelland is op zeer korte afstand bereikbaar via N281/rijksweg N278. Kortom uitstekend bereikbaar en een fijne centrale plek om te wonen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 februari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.546
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
105 m2
Inhoud van de woning
371 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview