Dreeslaan 14 7971 CJ Havelte

156m2
Wonen
5
Kamers
562m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Centraal gelegen in Havelte staat deze bijzonder ruime, VRIJSTAANDE woning op een kavel van 562 m2. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van winkels en andere voorzieningen en ook bos en heide liggen om de hoek. De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1959, in 1996 uitgebouwd en in 2004 voorzien van een ruime serre aan de woonkamer. De woning is voorzien van muurisolatie, dakisolatie en gedeeltelijk vloerisolatie, in 2017 zijn er zonnepanelen geplaatst.

De grote inpandige garage (40m2!) is volledig geïsoleerd, voorzien van verwarming en biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond of een praktijkruimte.

Havelte kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de A28/A32, binnen enkele minuten zit u op de snelweg richting het noorden of het midden van het land. Natuurgebieden, talloze fietsroutes, bos en heide, u vindt het allemaal in Havelte, ook Nationaal Park Weerribben-Wieden is vlakbij. Kortom, voor de natuurliefhebbers, fietsfanaten, rustzoekers, mountainbikers en hardlopers, Havelte heeft het allemaal!
Begane grond
Op de begane grond vindt u de hal met trapopgang naar de verdieping, het toilet, een kelderkast, bijkeuken en toegang tot de woonkamer, keuken en garage. Een riante woonkamer van maar liefst 50 m2 en de ruime en complete woonkeuken met openslaande deuren.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, een ruime overloop met vaste kasten en de badkamer met bad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Tuin
De woning beschikt over een voortuin en eigen oprit met ruimte voor twee auto's. De grote achtertuin (15x16m) biedt volop mogelijkheden voor zowel de zon als de schaduw liefhebbers. In de achtertuin staat een tuinhuis met terrasoverkapping waar het heerlijk vertoeven is.

Details
- Zonnepanelen 2017
- Dakisolatie
- Volledig dubbel glas
- Muurisolatie
- Gedeeltelijk vloerisolatie
- Energielabel C



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.404
Aangeboden sinds
17 mei 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
562 m2
Inhoud van de woning
500 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
38 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview