Verkocht

Nieuweweg 4 8861 XS Harlingen

75m2
Wonen
3
Kamers
73m2
Perceel
1909
Bouwjaar
Welkom bij dit prachtige half vrijstaande woonhuis aan de Nieuweweg 4 in Harlingen. Gelegen in het bruisende Havenkwartier, biedt deze woning de perfecte mix van moderne voorzieningen en behoud van zijn karakteristieke uitstraling. Met een gunstige ligging op loopafstand van winkels, horeca en het station, geniet je hier van het beste dat de stad te bieden heeft. Met een perceeloppervlakte van 73 m2 is dit een compacte, maar charmante woning die perfect past bij de moderne stadsbewoner. Wordt dit jouw nieuwe [t]huis…?

De indeling is als volgt:

Begane grond: Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een charmante hal met een modern ingericht toilet, meterkast en een trap die leidt naar de bovenverdieping. De woonkamer is ruim en heerlijk licht dankzij de hoge raampartijen en het balkenplafond zorgt voor extra karakter. Vanuit de woonkamer loop je direct door naar de moderne open keuken, die in 2020 volledig vernieuwd is. Deze keuken is voorzien van een royaal werkblad, een complete set aan inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. De spotjes in het plafond zorgen voor een extra moderne uitstraling van de woning. Tevens is er in de keuken voldoende kastruimte. In de compacte bijkeuken is er ruimte voor een was- en drogeropstelling. Via deze bijkeuken betreed je de beschutte binnenplaats, waar je heerlijk kunt genieten van privacy.

Verdieping: Op de eerste verdieping vind je een overloop met vaste kastruimte, een multifunctionele werk- of slaapkamer, en een moderne badkamer van ongeveer 4 m2 groot welke ook recentelijk is gerealiseerd. Deze badkamer is uitgerust met een douche, tweede toilet en wastafel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is er nog een ruime slaapkamer met een deels zichtbare dakconstructie. De kunststof dakramen op deze slaapkamer en op de overloop zijn recentelijk geplaatst en zorgen voor een gunstige lichtinval. Op de overloop is tevens de Cv-installatie (Intergas, 2017) gesitueerd welke netjes is afgewerkt.

Tuin: Er is een achterom middels de achtergelegen steeg met toegang tot de ommuurde binnenplaats (Zuidwesten) met genoeg ruimte om vrij te zitten.

Harlingen, gelegen in het prachtige Friesland, is een stad waar historische charme en moderne voorzieningen samenkomen. De binnenstad ademt een unieke sfeer uit, met pittoreske grachten, goed bewaarde 17e-eeuwse koopmanshuizen en gezellige pleinen die de rijke geschiedenis van de stad weerspiegelen. Met ongeveer 15.000 inwoners is Harlingen een hechte gemeenschap, en de stad biedt een divers scala aan winkels, variërend van boetieks tot supermarkten. Bovendien is de stad gunstig gelegen met uitvalswegen die een vlotte verbinding bieden naar steden als Leeuwarden en Amsterdam, waardoor het de ideale plek is om te wonen en te genieten van het Friese leven.

Bijzonderheden:
- Prachtige locatie in het centrum van Harlingen
- Volledig voorzien van dubbelglas en deels kunststof kozijnen
- Rijksmonument met authentieke kenmerken
- Eigen achterom
- Instapklaar
- Schilderwerk buiten (2020)
- Alle voorzieningen op loopafstand

Een woning zie, voel en beleef/ je pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Kijkje nemen bij deze woning? Neem dan snel contact met ons op. We leiden je graag rond!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 september 2023
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
6 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.845
Aangeboden sinds
20 september 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
73 m2
Inhoud van de woning
302 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview