Verkocht

Venuslaan 48 7771 ZC Hardenberg

110m2
Wonen
5
Kamers
197m2
Perceel
1974
Bouwjaar
SPEELSE WONING MET ALLES ER OP EN ERAAN IN HET MOOIE HARDENBERG!

Welkom bij deze buitengewoon charmante woning aan de Venuslaan 48 in Heemse, Hardenberg.
Dit speelse huis heeft alles wat je zoekt als starter of jong gezin. Met een garage, carport en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Hoe handig is dat?

Deze bijzonder speelse woning zal je verrassen met zijn unieke indeling en sfeervolle achtertuin. Neem de achterdeur en je komt terecht in een waar paradijsje. De tuin beschikt over een heerlijke veranda waar je kunt genieten van de zomerse dagen en lange avonden. En het beste van alles? Je hebt hier volop privacy! Je kunt hier dus ongestoord ontspannen en genieten van het buitenleven. Niet vergeten om even naar de bijgevoegde foto's te kijken om alvast een voorproefje te krijgen van deze prachtige tuin bij de zomerdag.

Het perceeloppervlakte van dit huis bedraagt 197 m2, dus er is genoeg ruimte om te spelen of te tuinieren. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de energiezuinigheid van deze woning. Met een energielabel A, vloer- dak- en muurisolatie en maar liefst 12 zonnepanelen die samen met de c.v. installatie en airco op één van de slaapkamers zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Dit betekent dat je niet alleen het milieu helpt, maar ook nog eens bespaart op je energierekening!

En laten we niet nog een belangrijk kenmerk vergeten: de muren zijn gestraald! Dit geef een moderne en verzorgde uitstraling van deze woning. Je voelt je meteen thuis zodra je binnenstapt.

Dit huis is ideaal voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een woning die alles biedt. Met een perfecte locatie in Heemse, nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, kan je hier echt het beste van beide werelden ervaren: rustig wonen en toch dichtbij alles wat je nodig hebt.
Wacht niet langer en neem contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Dit huis is te mooi om te missen en wij staan klaar om je rond te leiden in jouw toekomstige droomhuis. Wacht niet te lang, want voor je het weet is het weg!

Maak snel een afspraak voor bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis. Tot snel en bel Houdel!

De indeling van deze speelse rijwoning is als volgt:
Middels entree betreedt men de hal met o.a. meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje.
De complete keuken met allerlei inbouwapparatuur is aan de voorzijde geplaatst. De keuken heeft buiten veel kastruimte ook verschillende inbouwapparatuur: oven, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, wasmachine-aansluitingen en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap.

De keuken staat in verbinding met de eetkamer met verschillende inbouwkasten. Via kamer-en-suite deuren betreedt men de woon- en/of tuinkamer. Deze indeling is bijzonder speels en kan uiteraard ook anders ingedeeld worden naar wens.

Buitenom:
Aan de voorzijde heeft deze woning beschikking over een aangebouwde garage, carport en meerdere parkeerplaatsen. Aan de achterzijde heeft men een overkapping/veranda aangebouwd en een vrijstaande berging bijgebouwd. De achtertuin beschikt over een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met c.v. opstelling (Intergas HR, 2016) hal, vier slaapkamers en badkamer v.v. douchegelegenheid, designradiator, wastafel en toilet. Van twee slaapkamers is evt. eenvoudig weer één te realiseren.

Tweede verdieping:
Via een luik is er een kleine bergzolder bereikbaar waar zich de omvormer bevindt.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1974;
- Woonoppervlakte: ca. 110 m2;
- Perceeloppervlakte: ca. 197 m2;
- 12 zonnepanelen met omvormer;
- C.v. installatie: Intergas HR, 2016;
- Schilderwerk 2021;

Bijzonderheden:
- Garage, carport en meerdere parkeerplaatsen;
- Muur-, dak- en vloerisolatie;
- Buitenmuren zijn gestraald;
- Zonnepanelen 385wp per paneel (okt. 2020 geplaatst);
- Vrijstaande berging in achtertuin;
- Energielabel A !!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 februari 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.627
Aangeboden sinds
15 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
197 m2
Inhoud van de woning
449 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview