Verkocht

Ridderspoor 2 9861 ER Grootegast

144m2
Wonen
5
Kamers
277m2
Perceel
1994
Bouwjaar
We starten deze verkoop met een kijkmiddag op maandagmiddag 8 januari en donderdagmiddag 11 januari 2024. Een aanvraag voor een bezichtiging op 8 of 11 januari kan gedaan worden via Funda of via info@makelaardijvanderwier.nl. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

LET OP! ER IS GEEN SPRAKE VAN EEN INLOOP | ALLEEN BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK MET ONS KANTOOR OP BOVENGENOEMDE DAGEN.

In een rustige woonwijk staat deze sfeervolle instapklare twee-onder-een-kap woning met energielabel C. Deze verrassende woning heeft een werkkamer op de begane grond. Het keurig onderhouden huis is gebouwd 1994, heeft een woonoppervlakte van 144 m2. Voor extra comfort is er vloerverwarming op de begane grond en een houtkachel draagt bij aan een sfeervol geheel. De keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien.

De woning heeft een gunstige ligging en staat nabij de vele gemakken die het dorp Grootegast te bieden heeft. Hier zijn naast scholen en huisarts diverse culturele, sportieve en maatschappelijke voorzieningen aanwezig. De uitvalswegen naar Groningen en Drachten zijn uitstekend bereikbaar maar ook openbaar vervoer en een uitgebreid fietspadennetwerk zijn ruimschoots aanwezig.
Begane grond
Hal/entree met toilet en meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft mooie raampartijen. Hierdoor is er een fijne lichtinval. De woonkamer een moderne PVC vloer en samen met de sfeervolle houtkachel ( ter overname ) voelt de ruimte warm en huiselijk. De woonkamer en woonkeuken worden gescheiden door ensuite deuren zo ontstaan er twee ruimtes die, wanneer de deuren openstaan, naadloos op elkaar aansluiten. De woonkeuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel. Het keukenblok in hoekopstelling heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond bevindt zich tevens een extra ruimte (ca 7 m2 ), die zich goed leent voor kantoor of slaapkamer. De zeer grote bijkeuken (21m2) heeft toegang tot zowel de voor als de achtertuin. Hier is voldoende bergruimte aanwezig. Naast de woning vindt u nog een berging die eveneens aan de voor- en achterzijde toegankelijk is. Een aangrenzende overkapping geeft ruimte voor een knusse zithoek buiten.

Eerste verdieping
Vaste trap naar de overloop met toegang tot een badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer heeft een toilet, een dubbele wastafel en een inloopdouche. De slaapkamers hebben een laminaatvloer en in de slaapkamers zijn vaste kasten aanwezig.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de derde slaapkamer. Eveneens met vaste kasten.

Tuin
De besloten tuin is zeer onderhoudsvriendelijk, keurig bestraat en de knusse overkapping zorgt ervoor dat u alle privacy kunt genieten.

Details
- fijne woonbuurt op loopafstand van centrum Grootegast
- instapklaar
- vloerverwarming en houtkachel


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 december 2023
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.137
Aangeboden sinds
22 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
277 m2
Inhoud van de woning
541 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
11 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview