Verkocht

Noordhoeklaan 64 4464 BB Goes

99m2
Wonen
4
Kamers
246m2
Perceel
1988
Bouwjaar
WOOONmakelaardij biedt ditmaal aan: een aantrekkelijke tweekapper met 3 slaapkamers (4 slk. eenvoudig mogelijk!), royale oprit én garage, gelegen op een perceeloppervlak van 246m2. Deze woning is op een hoeklocatie gelegen en heeft hierdoor een heerlijk privacy biedende achtertuin én aan de voorzijde fijn vrij uitzicht in veel groen. Laat u overtuigen van de tuingerichte, maar vooral ook lichte L-woonkamer, de halfopen gemoderniseerde keuken (2015). Door dit alles is dit vast uw ideale gezinswoning én zal u hier ongetwijfeld veel woongenot ervaren!

Spreekt dit alles u aan? Vul dan het bezichtiging aanvraagformulier in voor een bezichtigingsafspraak én laat u verrassen!

BEGANE GROND
Gearriveerd bij de woning ziet u ruim voldoende parkeergelegenheid voor de woning en in de straat. Ook is er op eigen garagepad parkeerruimte voor een auto naast de woning. Het garagepad brengt u naar de voordeur en binnengekomen aldaar treft u direct links de vaste trapopgang naar de 1e verdieping en daarachter een ruim toilet. Aan de rechterzijde is de meterkast en garderobenis gesitueerd. Als u verder doorloopt, komt u in de L- vormige woonkamer; deze ruimte is gericht op de achter-/tuinzijde van de woning. Hier treft u ook een toegangsdeur naar de achtertuin met fijne bezonning. Grote raampartijen maken deze ruimte opvallend licht (!) Aan de voorzijde van de woning vindt u de open keuken. Deze U-vormige keuken is geplaatst in 2015. Door de raampartijen valt er heerlijk licht op het werkblad, maar kijkt u zelf ook prettig weg…. Deze fraaie moderne keuken is voorzien van een composiet werkblad met diverse inbouwapparatuur: koel-/vrieskast, losse vrieskast met 4 lades, vaatwasser (dec. 2023) en combimagnetron/oven, gas op glas met wokbrander, RVS-afzuigschouw en close-in boiler. Diverse lades en ruim voldoende opbergkastjes maken deze keuken enorm praktisch en biedt u vast veel kookplezier!

1e VERDIEPING
Via de vaste trap in de hal komt u boven op de 1e verdieping. De opvallend lichte overloop geeft u toegang tot een 2-tal royale slaapkamers en een nette badkamer. Aan de voorzijde van de woning heeft de 1e slaapkamer een flinke dakkapel en is hierdoor verrassend ruim. De 2e slaapkamer is eveneens riant én is ook toegerust met een dakkapel, die zorgt dat er geen ruimte verloren gaat. In deze slaapkamer is eenvoudig een 3e slaapkamer op deze verdieping te realiseren. Beide slaapkamers zijn voorzien van grote kledingkasten. De badkamer is lichtgrijs betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en een 2e toilet.

2e VERDIEPING
Ook deze ruime verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier treft u de wasmachine-aansluiting, mechanische ventilatie en CV-opstelling (Nefit Smartline Combiketel HR 2005) en een 3e ruime slaapkamer met dakvenster en veel bergruimte in de schuine kap. Nu is deze ruimte ook prima te gebruiken als een thuiswerkplek of speelzolder.

TUIN / GARAGE
Deze woning beschikt over een fijne voortuin die netjes is aangelegd en (nov. 2022) opnieuw is ingeplant. Er is door middel van een garagepad voldoende ruimte om de auto op eigen terrein te parkeren, maar ook de gelegenheid van een vrije achterom naar de achtertuin. De privacy biedende achtertuin is onderhoudsvriendelijk met een 2-tal terrassen en een schutting met poort. U kunt hier altijd genieten van zon én schaduw. De garage is tevens via de achtertuin te bereiken. Desgewenst is deze ruimte ook prima geschikt te maken als praktijkruimte of kantoor aan huis.

OPLEVERING
Oplevering in onderling overleg, desgewenst op korte termijn mogelijk.

OMGEVING
De Noordhoeklaan is een brede doorgaande weg in de populaire, groene en kindvriendelijke woonwijk Noordhoek. Zodra u de wijk binnenkomt, valt u het vele groen in de wijk op en zijn er op verschillende plekken kinderspeelplaatsen gerealiseerd. Een ander belangrijk kenmerk is dat de wijk is gelegen tegen het groengebied De Hollandse Hoeve met grote buiten- én binnenspeeltuin, midgetgolf én kinderboerderij. Verder is de woonwijk zo vormgegeven dat er een grote diversiteit is aan woningen. Kortom, een veilige en bijzonder prettige woonomgeving voor iedereen. Een voorziening als openbaar vervoer treft u ook in de wijk en andere voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig. Te denken valt aan: supermarkt, bouwmarkt, (basis)school, zwembad, enz. Het gezellige stadshart van Goes bereikt u in enkele fietsminuten; hier kunt u genieten van boetiekjes, gezellige restaurants en meer….

ALGEMEEN
* Bouwjaar 1988
* Perceeloppervlakte 246m2
* 2-onder-1 kapwoning (inhoud ± 415 m3)
* Gebruiksoppervlakte wonen ± 99 m2
* Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 16m2
* Energielabel C
* Glas-, Vloer-, Dak-, Muurisolatie
* Perfecte begane grond, licht en ruim!
* Halfopen gemoderniseerde keuken (2015)
* 3 slaapkamers (4 slk mogelijk!)
* Rolluiken zijgevel en achtergevel
* Glasvezel KPN/Delta aanwezig
* CV-Nefit Smartline Combiketel HR (2005)
* Schilderwerk buiten laatst uitgevoerd in 2020
* Netjes aangelegde achtertuin met vrije achterom Noord-Westen

UITNODIGING
Deze woning is beslist uw bezichtiging waard! Geïnteresseerd geraakt? Dan kunt u bij serieuze interesse op de bezichtiging aanvraagbutton klikken. Vul uw gegevens in en dan zullen wij contact met u opnemen! Deze woninginformatie is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen er geen rechten aan worden ontleend.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 januari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.030
Aangeboden sinds
25 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
246 m2
Inhoud van de woning
415 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rolluiken, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview