Verkocht

Colijnhof 6 4463 TK Goes

105m2
Wonen
5
Kamers
128m2
Perceel
1972
Bouwjaar
WOOONmakelaardij biedt aan: een ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, een berging én een heerlijke privacy biedende tuin op de ochtendzon gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat en op korte afstand gelegen van alle voorzieningen. Wat direct opvalt is de keurige staat waarin deze woning zich bevindt; met onder andere 6 zonnepanelen (2016), een opvallend lichte tuingerichte woonkamer én een nette keuken en eenvoudige badkamer. De woning behoeft wel enige modernisering, maar dan heb je ook een heerlijk (t)huis voor jaren WOOONplezier!

Is dit jouw ideale woning? Vul dan het bezichtiging aanvraagformulier voor een bezichtigingafspraak én laat je verrassen!

BEGANE GROND
Via de voortuin met berging loop je naar de voordeur en kom je de woning binnen in de ruime hal met garderobe-nis, voorraadkast, meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de tuingerichte woonkamer, tref je veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde. De halfopen nette keuken is voorzien van een gaskookplaat, magnetron, koel/vrieskast.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang aangekomen op de eerste verdieping vind je eerst de overloop. Deze biedt toegang tot de 3 slaapkamers van prima formaat, waarvan één met wastafel én allen met volle stahoogte. Bovendien zijn de twee grote slaapkamers voorzien van vaste kasten. De badkamer is verzorgd en praktisch ingedeeld. Hierdoor is er een douche, een wastafel en 2e toilet. Tevens is een wasmachine aansluiting hier aanwezig.

2e VERDIEPING
Middels de vaste trap komen wij aan op de tweede verdieping. Op deze verdieping is, via de overloop, een royale -mede door het dakvenster- heerlijke lichte 4e slaapkamer. Ook tref je op de overloop de CV-opstelling, bestaande uit een CV HR-Combiketel Remeha (2021). Bovenal is er veel bergruimte in de schuine kap.

TUIN
De onderhoudsgemakkelijke tuin met vrije achterom ligt op het oosten en biedt een heerlijke plek om te vertoeven! Door geen directe achterburen, kijk je in het groen en geniet je bovenal veel privacy.

OPLEVERING
De oplevering is in overleg, desgewenst op korte termijn mogelijk.

OMGEVING
De Goese Polder is een wijk aan de noordkant van Goes met tamelijk veel groen en grenst aan het sportpark 't Schenge. Er zijn vele voorzieningen in de wijk aanwezig: zoals 3 basisscholen, huisarts, apotheek en een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar en de gezellige binnenstad van Goes ligt op tien minuten fietsafstand. Al met al; een fijne plek om te wonen, met werkelijk alle denkbare voorzieningen binnen handbereik!

ALGEMEEN
* Bouwjaar 1972
* Perceeloppervlakte 128m2
* Tussenwoning (inhoud ± 373m3)
* Gebruiksoppervlakte wonen ± 105m2
* Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte ± 0,50m2
* Externe bergruimte 8m2
* 4 Slaapkamers
* Dubbelglas
* Zonnepanelen, 6 stuks, (2016))
* CV HR-Combiketel Remeha (2021)
* Energielabel C
* Onderhoudsvrije/ gemakkelijke tuin (Oost)
* Rolluiken voor en achter
* Buitenschilderwerk wordt bijgehouden, laatst 2019.

STAAT VAN OPLEVERING
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

UITNODIGING
Spreekt dit alles je aan? Dan ben je voor een kijkje van harte welkom!
Bij jouw serieuze interesse kun je dat op de bezichtiging aanvraagformulier invullen op de website waar je deze woning hebt gevonden. Dan nemen wij graag contact met je op! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 januari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.371
Aangeboden sinds
8 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
128 m2
Inhoud van de woning
373 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview