Verkocht

Hyacinthenlaan 7 6163 BH Geleen

84m2
Wonen
4
Kamers
281m2
Perceel
1930
Bouwjaar
***VOL*** Door de vele aanmeldingen voor deze woning is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

Welkom in Lindenheuvel, een wijk in het hart van Geleen. Hier vindt u een harmonieuze mix van rustig wonen en bruisende activiteiten. De wijk kenmerkt zich door groene parken, gezellige straten en een hechte gemeenschap. Met diverse voorzieningen binnen handbereik en goede verbindingen met de rest van de regio, biedt Lindenheuvel het beste van beide werelden.

Stap binnen in deze mooie hoekwoning en laat u verrassen door de sfeer van elegantie en comfort. De ruime woonkamer biedt een warm welkom met zijn gezellige ambiance en overvloed aan natuurlijk licht. De moderne keuken is een droom voor kookliefhebbers. Een handige bijkeuken biedt extra opbergruimte en functionaliteit, terwijl de nette badkamer een oase van ontspanning is. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, en de grote achtertuin biedt de perfecte setting voor buitenplezier en ontspanning. Er is voldoende ruimte om de tuin naar eigen smaak in te richten.

Begane grond

Bij binnenkomst verwelkomt de ontvangsthal je met een garderobe, toilet en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer straalt gezelligheid uit met overvloedig natuurlijk licht dat door de ramen stroomt en een prachtige laminaatvloer die een warme sfeer creëert. Hier kunt u ontspannen en genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

De open keuken biedt een heerlijke plek om te koken. Voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis, afzuigkap, combi heteluchtoven en koelkast, maakt het bereiden van maaltijden een waar genot. De directe verbinding met de achtertuin maakt het gemakkelijk om buiten te dineren op zonnige dagen.

De bijkeuken, met witgoedaansluitingen, biedt handige opbergruimte en geeft toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is een oase van rust, met een stijlvolle wastafel, douche met douchewand en design radiator.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, allemaal voorzien van veel natuurlijk licht en zijn afgewerkt met een mooie laminaatvloer en hoge witte muurplint.

Tweede verdieping

De zolder, bereikbaar via een vliezotrap, biedt extra mogelijkheden voor opslag.

Achtertuin

Stap naar buiten in de ruime tuin met een groot grasveld, berging een aangelegd terras waar u kunt ontspannen en genieten van de mooie zomeravonden. De tuin heeft veel potentie en kan volledig naar eigen smaak ingericht worden.
Details
- Huurcontract cv-ketel dient mee overgenomen te worden.
- Gelegen in een prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden.
- Definitief Energielabel D.
- Deze woning is volledig instapklaar.
- Gelegen op een centrale locatie.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 maart 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.381
Aangeboden sinds
1 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
281 m2
Inhoud van de woning
311 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview