Verkocht

Van den Elsenstraat 14 4872 TG Etten-Leur

91m2
Wonen
5
Kamers
210m2
Perceel
1949
Bouwjaar
Welkom bij deze karakteristieke 2-onder-1-kap woning aan de Van den Elsenstraat 14 in Etten-Leur. Ben je al een tijdje op zoek naar je eerste gezellige huis in Etten-Leur of een geschikte woning waar jouw jonge gezin kan starten? Kom dan snel kijken naar de mogelijkheden die deze woning biedt. De woning is rustig gelegen maar met een korte wandeling sta je midden in het bruisende centrum van Etten-Leur terwijl ook het van Goghplein met een divers aanbod aan winkeltjes en een speelveldje, om de hoek is.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de meterkast, woonkamer en bijkeuken. De hal is voorzien van een tegelvloer en spachtelputz wanden.
Woonkamer: via de hal kom je in de gezellige woonkamer van ca. 23m2 waar daar de grote ramen aan de voor en achterzijde veel lichtinval is. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden, gipsplaten plafond met sierlijsten en een vaste inbouwkast. Vanuit de woonkamer heb je weer toegang tot de hal bij de achterdeur en vanuit die hal heb je weer toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet, de keuken en via de achterdeur kom je in de achtertuin. De hal zelf is voorzien van een tegelvloer en spachtelputz wanden. De toiletruimte is geheel betegeld en heeft een gipsplaten plafond en is voorzien van een staand closet, fonteintje en afzuiging. Vanuit de hal bij de achterdeur kom je ook in de keuken met daarachter de bijkeuken. De keuken van ca 7m2 is geheel betegeld heeft een aanrecht in een rechte opstelling met een spoelbak, diverse opbergkastjes, een vrijstaande oven met elektrische kookplaat erboven (gaat mee) en een afzuigkap. Boven het aanrecht is her een verlaagd plafond met daarin spotjes zodat er altijd voldoende licht is om goed te kunnen werken aan het aanrecht. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de trapkast zodat je veel opbergruimte hebt in de keuken en dat is altijd fijn. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken van ca 7m2 en daar is nu de opstelplaats van de vrijstaande vaatwasser, wasmachine en droger. De bijkeuken heeft ook nog een wastafel en een vaste inbouwkast zodat hier ook veel opbergruimte is. De wanden zijn bij de wastafel voorzien van tegels en verder zijn de wanden voorzien van spachtelputz, het plafond is voorzien van geverfde gipsplaten en de vloer is net als in de keuken voorzien van tegels. En vanuit de bijkeuken is er weer toegang tot de hal bij de voordeur. De gehele begane grond is voorzien van houten met HR++ glas.
1e verdieping:
Vanuit de hal bij de achterdeur kom je via de beklede trapopgang op de overloop van de 1e verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer van ca 12,5m2 vloeroppervlakte is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een dakkapel, de wanden zijn voorzien van spachtelputz, een gipsplaten plafond, de schuine dakwanden zijn ook voorzien van gipsplaten en de vloer is voorzien van laminaat.
Slaa[kamer 2: Deze slaapkamer van ca 7m2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ook voorzien van een dakkapel, spachtelputz wanden, dakwanden afgewerkt met gipsplaten en een vloerafwerking met laminaat.
Slaapkamer 3: Deze slaapkamer van ca 10m2 is ook gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een raam aan de zijkant van de woning en een vaste inbouwkast. De wanden zijn voorzien van spachtelputz, de schuine dakwanden zijn afgewerkt met gipsplaten en de vloer is voorzien van laminaat.
Slaapkamer 4: Deze slaapkamer van ca 10,5m2 vloeroppervlakte is gelegen aan de achterzijde van de woning en bereikbaar via slaapkamer nr 3. Deze slaapkamer heeft ook een raam aan de zijkant van de woning, de muren zijn voorzien van spachtelputz, de schuine dakwand is afgewerkt met gipsplaten en de vloer met laminaat.
Badkamer: De badkamer van ca 2m2 is gelegen in het midden van de woning tegen de zijgevel en tussen slaapkamer 1 en 2. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchekop erboven, een wastafel en een radiator. De wanden en de vloer zijn betegeld.
De 1e verdieping heet een betonnen verdiepingsvloer en de schuine dakwanden zijn waarschijnlijk voorzien van (al wat oudere) isolatie. De kozijnen zijn van hout met HR++ glas.
Vanaf de overloop kun je met de vlizotrap naar de 2e verdieping waar ook de opstelplaats is van de CV-ketel (Nefit CW5, bj:2020) De 2e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer en het dak is voorzien van (al wat oudere) isolatie.

Tuin:
Via de achterdeur of via de dubbele poort aan de zijkant van de woning kom je in de achtertuin. De achtertuin is op het noordoosten gelegen en is voorzien van borders, gazon, een terras, een ruime stenen berging van ca 15m2 en een grote overkapping van ca 20m2 met een betonvloer en gemetselde pilaren. Deze overkapping kun je inrichten als een overdekt terras maar je kunt er bijv ook je eigen werkplaats/hobbyruimte van maken. Verder heb je in de achtertuin heel veel privacy zodat je daar echt ongestoord kunt genieten.

Algemeen:
Begin jaren 90 heeft de woning al een grote verbouwing/renovatie ondergaan. De vloer op de begane grond en alle water-, gas- en afvoerleidingen zijn toen vernieuwd. Ook de meterkast inclusief alle bedradingen en schakelmateriaal zijn vervangen. Begin jaren 90 zijn ook nog alle binnenmuren opnieuw gestukt en alle binnendeuren en de achterdeur vervangen door nieuwe deuren. De schuur en de grote overkapping zijn gebouwd in1994 en ook is toen de bestrating opnieuw aangelegd.

Kenmerken:
- 2-onder-1-kap woning
- Houten kozijnen met HR++ glas
- 4 slaapkamers
- Spouwmuren zijn na geïsoleerd
- 91m2 woonoppervlakte
- 210m2 perceel
- Dubbel poort aan zijkant woning
- 1e verdiepingsvloer van beton
- 2e verdiepingsvloer van hout





Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
1 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.297
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
210 m2
Inhoud van de woning
343 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview