Verkocht

Horstinksteeg 15 7468 ET Enter

125m2
Wonen
5
Kamers
169m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Op zoek naar een goed onderhouden en goed geïsoleerde uitgebouwde TUSSENWONING? Dan is dit je kans! Deze prachtige woning is gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie op loopafstand van het centrum van Enter. De woning is onder andere voorzien van een vernieuwde badkamer en toilet, kunststof kozijnen, zonnepanelen en een praktische berging in de achtertuin met achterom.
Begane grond
Via de voordeur kom je de woning binnen en kom je in de entree/hal terecht. Vanuit de entree/hal is de vernieuwde toilet (2014) te bereiken en hier bevindt zich eveneens de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast. Vanuit de entree/hal is de woonkamer te bereiken. De L-vormige woonkamer kent veel daglicht en is zeer ruim. Middels en-suite deuren is de uitgebouwde woonkeuken te bereiken. De woonkeuken is voorzien een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en een moderne inbouwkeuken met kookeiland (2014). De inbouwkeuken is voorzien van vaatwasser (2022), oven, magnetron, koelkast en vriezer. Het kookeiland is voorzien van een 5-pits gasfornuis met RVS afzuigkap en vele opbergmogelijkheden. Vanuit de woonkeuken is middels een schuifpui de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap is de overloop te bereiken. Vanuit de overloop zijn een drietal slaapkamers en de badkamer te bereiken. Één slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en de vernieuwde en gemoderniseerde badkamer (2014) is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming (retourleidingen). Vanuit de overloop is ook de vaste trap naar de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is een ruime zolder te bereiken. De zolder is voorzien van een tweetal dakramen (2014) en op de zolder bevinden zich de CV-opstelling (2014) en witgoedaansluitingen. Daarnaast zijn de schuine kanten afgetimmerd en dus kent de zolder veel opbergmogelijkheden.

Tuin
De achtertuin (2014) is gelegen op het noorden en is zeer verzorgd aangelegd en daarnaast onderhoudsvriendelijk. Aan de achterzijde van het woonhuis bevindt zich een van steen aangebouwde praktische berging en daarnaast kent de achtertuin een achterom.

Details
- Bouwjaar: 1972
- Perceelgrootte: 169 m2
- Woonoppervlakte: ca. 126 m2
- Inhoud: ca. 478 m3
- Ruime tussenwoning gelegen op een goede locatie
- Uitgebouwde woonkeuken (2014) met vloerverwarming
- Vernieuwde en gemoderniseerde toilet en badkamer (2014)
- Kunststof kozijnen en volledig geïsoleerd (2022)
- 9 zonnepanalen
- Meterkast vernieuwd in 2014
- Bouwjaar CV-ketel 2014
- Tuin vernieuwd in 2014
- Op loopafstand van het centrum
- Veel openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde

Goed voorbereid richting een bezichtiging? Plan voorafgaand aan de bezichtiging een adviesgesprek met een hypotheekadviseur van Asbroek Adviesgroep.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.534
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
169 m2
Inhoud van de woning
477 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview