Verkocht

Erve Hofstee 5 7468 JT Enter

152m2
Wonen
5
Kamers
614m2
Perceel
1996
Bouwjaar
Op een zeer gewilde locatie aan de rand van het dorp en op loopafstand van het buitengebied van Enter gelegen VRIJSTAANDE WONING met inpandige ruime garage met overheaddeur en carport. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1996 en is gelegen op mooi gesitueerd hoekperceel van 614 m2.
Begane grond

Begane grond
Zeer ruime entree/hal met vloerverwarming, toilet en meterkast. Vanuit de entree/hal zijn (op de bijkeuken na) alle vertrekken op de begane grond te bereiken. De badkamer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Vanuit de badkamer is ook de slaapkamer op de begane grond te bereiken. De woonkeuken is voorzien van vloerverwarming, een schuifpui naar het terras achter de woning en een inbouwkeuken. De inbouwkeuken is voorzien van combimagnetron, een koelkast, een vaatwasmachine en een gaskookplaat met schouw voor de afzuiging. Naast de woonkeuken bevindt zich de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. De woonkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap te bereiken overloop. De overloop biedt toegang tot een tweetal grote slaapkamers, een wat kleinere slaapkamer en een separate toilet. De kleinste slaapkamer was oorspronkelijk bedoeld als zijne een tweede badkamer. De aansluitingen en afvoeren voor een dergelijke badkamer zijn derhalve ook aanwezig.

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Details
- Bouwjaar: 1996
- Perceelgrootte: 614 m2
- Woonoppervlakte: ca. 152 m2
- Inhoud: ca. 566 m3
- Bouwjaar CV-ketel 2008
- Tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie

Goed voorbereid richting een bezichtiging? Plan voorafgaand aan de bezichtiging een adviesgesprek met een hypotheekadviseur van Asbroek Adviesgroep.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 november 2023
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.454
Aangeboden sinds
27 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
614 m2
Inhoud van de woning
566 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
46 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview