Welborchlanden 31 7542 XH Enschede

151m2
Wonen
6
Kamers
208m2
Perceel
1988
Bouwjaar
Gelegen aan een rustige weg in de wijk Stroinkslanden treft u deze ruim uitgebouwde hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers. De woning beschikt verder over een keurige keuken en badkamer, zonnige serre, airconditioning op de begane grond, inpandige bereikbare berging en heeft een relatief vrije ligging aan de achterzijde, waar zich een fraaie tuin bevindt, op het zuidoosten georiënteerd, met overkapping. De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden. Denk daarbij aan scholen, winkels, sportgelegenheid, openbaar vervoer, etc. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35.
Begane grond
U komt de woning binnen in de prettig lichte entree, van waaruit u door kunt lopen naar de ruime woonkamer. Dankzij meerdere ramen is dit een heerlijk lichte ruimte. Aansluitend treft u aan de achterzijde van de woning het eetgedeelte en de serre met dubbel openslaande deuren naar de tuin. De achterste hal biedt toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de ruime keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt over lekker veel kastruimte. Ook is er in de keuken voldoende plaats voor een kleine eettafel. Vanuit de keuken kunt u zowel naar de serre als de inpandige berging. Ook hier bevindt zich een buitendeur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping kunt u vanaf de overloop naar een drietal slaapkamers een de keurige badkamer, die is voorzien van toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Tweede verdieping
Op de zolderverdieping bevinden zich nog een tweetal slaapkamers en treft u tevens de nodige bergruimte. Op de overloop/voorzolder is ruimte voor de wasmachine en droger. Hier vindt u ook de ketelopstelling.

Tuin
Achter de woning bevindt zich een fraaie tuin met overkapping. De tuin is op het zuidoosten georiënteerd en kent een relatief vrije ligging aan de achterzijde. Hierdoor is het optimaal genieten van de buitenruimte.

Details
* hoekwoning
* ruim uitgebouwd
* serre
* 5 slaapkamers
* voldoende parkeerplek op eigen terrein
* fraaie achtertuin met overkapping

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.637
Aangeboden sinds
21 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
208 m2
Inhoud van de woning
525 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
30 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview