Ribbelthorst 11 7531 GA Enschede

132m2
Wonen
6
Kamers
154m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Mogelijk is dit de woning die u zoekt!

Gelegen in de wijk Park Stokhorst, treft u deze heerlijk ruime, goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers en een prettige, lichte, tuingerichte woonkamer. Achter de woning ligt een fraaie tuin met een even zo fraaie overkapping. De auto kunt u kwijt op eigen terrein, onder de carport.

In de nabije omgeving zijn eigenlijk alle wenselijke voorzieningen wel te vinden. Denk aan scholen, winkels , sportgelegenheden, openbaar vervoer, etc. Daarnaast is de woning gunstig gelegen t.o.v. diverse ontsluitingswegen, is het nog geen 10 minuten fietsen naar het gezellige centrum van Enschede én is er voldoende groen in de buurt om bijvoorbeeld heerlijk te kunnen wandelen.

Begane grond
Via de carport, waar zich tevens de ingang naar de externe, stenen berging bevindt, komt u bij de voordeur, waarachter u de hal aantreft met aan uw linkerhand een functionele ruimte die bijvoorbeeld dienst kan doen als kantoor of speelkamer. Ook bevinden zich hier het toilet en de meterkast. Loopt u vervolgens door dan komt u in de ruime woonkamer, met rechts een halfopen keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koel-/vrieskast. In de doorloop naar het zitgedeelte is voldoende ruimte voor een grote eettafel. De uitgebouwde woonkamer is een prettig lichte ruimte vanwaar u naar de achtertuin kunt.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping, biedt de overloop toegang tot een drietal slaapkamers, waarvan er een is voorzien van een inbouwkast. Ook vinden we op deze verdieping de nette badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. De zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken.

Tweede verdieping
Op zolder is een vierde ruime slaapkamer te vinden. Ook bevindt zich op deze verdieping de ketelruimte.

Tuin
Achter de woning, op het noordwesten georiënteerd, ligt een fraaie achtertuin met achter op het perceel een sfeervolle overkapping met aangesloten houten berging.

Details
* Tussenwoning
* 4 slaapkamers
* Parkeren op eigen terrein
* Fraaie achtertuin met overkapping

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.576
Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
154 m2
Inhoud van de woning
478 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview