Oldenzaalsestraat 1053 7524 RJ Enschede

119m2
Wonen
4
Kamers
480m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Buitenaf wonen met bos en natuurgebied nabij en toch de aansluiting op de snelweg dichtbij? Dan is deze sfeervolle en instapklare twee-onder-een-kap woning uit 1934 vast iets voor jou. De woning is gesitueerd op een centrale locatie tussen Lonneker en Oldenzaal en ligt nabij Golf en Countryclub ‘t Sybrook, nationaal bos “Het Haagse Bos” en natuurreservaat “Het Veen”. De ruime woning heeft een gezellige woonkamer met open haard, een fraaie keuken, 3 slaapkamers en 1 badkamer. De royale besloten tuin beschikt over een ruime garage met grote zolder en een aangebouwde afsluitbare serre (ca. 61m2). De woning is nagenoeg geheel voorzien van HR+ en HR++ glas, dak- en muurisolatie.

Indeling
Begane grond: De entree met trapopgang en bergkast geeft ook toegang tot de kelder; de ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin heeft een leistenen vloer met vloerverwarming en een gezellige hout gestookte open haard; de fraaie keuken met LED verlichting is voorzien van een airco (2022) en heeft een massief eiken aanrechtblad, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuiginstallatie; aan de keuken grenst een hal met bijkeuken en toilet. De bijkeuken heeft een CV ketel, wasmachine aansluiting en stortkoker voor de was vanuit de badkamer.

1e verdieping
Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers, waarvan 1 een vlizotrap naar de ruime bergzolder heeft. Tevens beschikt deze verdieping over een royale badkamer met een geweldig uitzicht over de landerijen. De badkamer is v.v. dubbele wastafel, inloopdouche, bad en wandcloset.

2e verdieping
Royale bergzolder.

Bijzonderheden
- Schilderwerk 2022
- Woonoppervlakte ca. 119 m2
- Overig inpandige ruimte (kelder en 2e verdieping) ca. 16 m2
- Inhoud ca. 61 m2
- Externe bergruimte (garage en serre) ca. 61 m2
- Perceelsoppervlakte 480 m2
- 3 slaapkamers
- Instapklaar en modern afgewerkt
- Garage met vliering en elektrische roldeur
- HR+ en HR++ beglazing, dak- en muurisolatie
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.782
Aangeboden sinds
19 juni 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
480 m2
Inhoud van de woning
469 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, airconditioning, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview