Verkocht

Marathonstraat 29 7541 BL Enschede

87m2
Wonen
5
Kamers
153m2
Perceel
1956
Bouwjaar
Gelegen aan een rustige weg en nabij het buitengebied, treffen we deze uitgebouwde tussenwoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e kamer op zolder. Door de uitbouw aan de achterzijde heb je beneden heerlijk de ruimte. De woning heeft grotendeels kunststof kozijnen, is voorzien van zonnepanelen, airconditioning en beschikt over vloerverwarming op de begane grond. De woning heeft energielabel A. Achter te woning ligt een prettige tuin met overkapping.

In de nabije omgeving zijn verder alle wenselijk voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, scholen, sportgelegenheden en openbaar vervoer. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35.

Begane grond
U betreedt de woning in de hal, waar zich de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping bevinden. Onder de trap biedt een trapkast de nodige opbergruimte. Als u vervolgens doorloopt komt u in de ruime, prettig lichte, ruime woonkamer met aansluitend het eetgedeelte en de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De glazen achterpui, met deur naar de achtertuin, zorgt voor lekker veel licht. De gehele verdieping is voorzien van een nette plavuizen vloer en de woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot een drietal slaapkamers en de modern uitgevoerde badkamer, voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche. Ook bevindt zich hier de deur naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping
Op zolder is middels een dakkapel een heerlijk lichte extra kamer gecreëerd. Hier treft u ook de verdere nodige bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
Achter de woning ligt een prettige, zonnige tuin met achterom en overkapping. De woning beschikt over een tweetal bergingen, waarvan 1 van steen die aan de woning is gebouwd en 1 van hout achterop het perceel.

Details
* Tussenwoning
* Uitgebouwd aan de achterzijde en op zolder
* 3 slaapkamers
* Zonnepanelen
* Airconditioning
* Gedeeltelijk vloerverwarming
* Tuin met overkapping

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 januari 2024
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.250
Aangeboden sinds
31 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
153 m2
Inhoud van de woning
360 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview