Verkocht OV

Kemenadehoek 31 7546 ER Enschede

108m2
Wonen
5
Kamers
150m2
Perceel
1987
Bouwjaar
In de populaire wijk Helmerhoek, gelegen aan een rustige straat, treft u deze leuke hoekwoning met 4 slaapkamers. Het huis is in zijn geheel modern uitgevoerd, beschikt over een extra speelkamer/kantoor én heeft een aparte extra keuken. Achter de woning ligt een fraaie tuin met overkapping. Er zijn hier tevens een tweetal bergingen, waarvan de huidige bewoner er een gebruikt als sportruimte. Daarnaast is de woning voorzien van zonnepanelen (huur).

In de nabije omgeving zijn alle wenselijke voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, sportgelegenheden en openbaar vervoer. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35.
Begane grond
U komt de woning binnen in de entree, waar zich tevens het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping bevinden. Als u doorloopt komt u terecht in de tuingerichte woonkamer, met ruimte voor de eethoek. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een moderne open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kunt u naar de speelkamer/kantoor. Hier treft u ook de deur naar de achtertuin

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot een drietal slaapkamers waarvan de grootste beschikt over een kastenwand met de nodige bergruimte. Ook vindt u op deze verdieping de badkamer. Deze is voorzien van dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping treft u een ruime voorzolder met plaats voor de wasmachine en droger. Ook is hier nog een vierde slaapkamer.

Tuin
Achter de woning ligt een fraaie tuin met overkapping. Ook is vanuit de tuin de aparte extra keuken bereikbaar. Met twee houten bergingen is er voldoende bergruimte.

Details
* hoekwoning
* 4 slaapkamers
* aparte extra keuken
* speelkamer/kantoor
* zonnepanelen (huur)

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.946
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud van de woning
418 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview