Verkocht

Jasmijnstraat 10 7544 TG Enschede

89m2
Wonen
5
Kamers
212m2
Perceel
1930
Bouwjaar
In de wijk Tuindorp-Broekheurne, gelegen aan een rustige straat, treffen we deze charmante, goed onderhouden hoekwoning met ruime, prettig lichte woonkamer en drie slaapkamers. De woning is intern modern uitgevoerd. Achter de woning bevindt zich een diepe, zonnige, op het zuidwesten gelegen tuin .

In de nabije omgeving zijn tal van voorzieningen te vinden, zoals supermarkten, sportgelegenheden, scholen en openbaar vervoer. Ook is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse ontsluitingswegen en de snelweg A35. Het gezellige centrum van Enschede is slechts 10 minuten fietsen.
Begane grond
Bij het betreden van de woning komt u in de gang met granito vloer en treft u vrijwel direct een tweetal karakteristieke paneeldeuren. Achter de deur recht tegenover u vindt u de trap naar de eerste verdieping en de deur aan uw rechterhand biedt toegang tot de heerlijk lichte, ruime woonkamer met aan de achterzijde het eetgedeelte. In de achterbouw bevindt zich een functionele keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Lopen we nog iets verder door komen we in de achterste hal, waar het toilet en de modern uitgevoerde badkamer zijn gesitueerd. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel en inloopdouche. Vanuit de hal kunt u tevens naar de diepe, heerlijk zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich een drietal slaapkamers en een vaste kast waarin ruimte is voor de wasmachine en waar zich de ketelopstelling bevindt. De huidige eigenaar heeft ervoor gekozen om een van de kamers te gebruiken als kleedkamer en een andere als kantoor. Op de overloop biedt een vaste trap toegang tot de zolder.

Tweede verdieping
Op de zolderverdieping vinden we nog een slaapkamer. Het dakraam maakt het een prettig lichte en functionele ruimte.

Tuin
Achter de woning, op het zuidwesten gelegen, bevindt zich een diepe, heerlijk zonnige tuin. Een vrijstaande berging biedt de nodige opslagruimte.

Details
* Hoekwoning
* 3 slaapkamers
* Ruime woonkamer
* Diepe zonnige tuin

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 februari 2024
Verkoopdatum
2 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.517
Aangeboden sinds
7 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
212 m2
Inhoud van de woning
326 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview