Middenweg Wz 3C 7881 XD Emmer-Compascuum

120m2
Wonen
4
Kamers
485m2
Perceel
2000
Bouwjaar
Vrijstaande, jonge en goed onderhouden woning op een mooie vrije plek. Door de jaren heen is de woning perfect onderhouden. Recent (2023) is er een moderne keuken geplaatst, de begane grond is gespakt, alle vloeren zijn vernieuwd (PVC), het dak is gereinigd en zijn er voorbereidingen in de meterkast getroffen voor het plaatsen van zonnepanelen. De woning is zo netjes dat hij zo te betrekken is. Gelijk genieten van een volledig geïsoleerd, jonge woning op een fantastisch plekje. Het centrum van Emmen ligt op korte afstand en ook het centrum van Emmer Compascuum is binnen 5 minuten te bereiken. Hier zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden.
Begane grond
Entree met meterkast (inclusief voorbereiding voor zonnepanelen) en toilet. Slaapkamer begane grond aan de voorzijde van de woning. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Ruime woonkamer met moderne wand- en vloerafwerking. Door het hoekraam heb je heerlijk zicht over de landerijen en het kanaal. Open luxe keuken voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, vriezer, afzuigkap en oven met magnetronfunctie. Bijkeuken met vaste kast en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping
Overloop met Cv-ketel. 2 Ruime slaapkamers. Vaste kast bereikbaar vanaf de overloop. Deze ruimte zou eventueel omgebouwd kunnen worden tot een toilet en/of doucheruimte.

Tuin
Tuin rondom.

Details
Houten garage met elektrische deur;
Buitenkraan aanwezig;
Nieuwe (2019) dakplaten op de garage;
Volledig geïsoleerd;
485 m2 eigen grond;
Cv-ketel bouwjaar 2000, onderhoud gehad in februari 2024.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.184
Aangeboden sinds
28 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
485 m2
Inhoud van de woning
448 m3
Oppervlakte externe bergruimte
30 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview