Verkocht

Sint Gerardusstraat 102 7826 CH Emmen

172m2
Wonen
7
Kamers
1459m2
Perceel
1966
Bouwjaar
Gelegen in Barger-Oosterveld staat deze goed onderhouden en uitgebouwde woning met maar liefst 6 slaapkamers. Op een ruim perceel van 1459m2.
Een bijzonder pluspunt van deze woning is de mogelijkheid om een praktijk of kantoor aan huis te vestigen. De woning beschikt namelijk over een ruimte met eigen ingang, die hiervoor uitermate geschikt is. Of u nu een eigen bedrijf heeft, een hobby wilt uitoefenen of gewoon behoefte heeft aan een rustige werkplek, deze extra ruimte biedt uitkomst.
Begane grond
U komt binnen in de ruime hal. Hier bevinden zich de meterkast, trapopgang en toegang tot de provisiekelder. Vervolgens komt u in de keuken. De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met oven, vaatwasser, koelkast en 5-pits gaskookplaat. De keuken heeft een ruime aanbouw waardoor er een woonkeuken is ontstaan. De woonkeuken biedt u een prachtig uitzicht over de tuin.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. In de bijkeuken vindt u de cv-kast met witgoed aansluitingen. De cv betreft een vaillant uit december 2023. Vervolgens vindt u hier het toilet. Vanuit de bijkeuken komt u in de achter hal. Deze biedt toegang tot 3 slaapkamers.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een hoekbad, wastafelmeubel, toilet en douche.

Tweede verdieping
Via de vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Tuin
De tuin is gelegen op het noord-oosten. De tuin is grotendeels omheind met schuttingen en groen. Halverwege de tuin staat een ruime gerenoveerde houten schuur. De schuur is voorzien van ledverlichting.

Details
- Bouwjaar 1966
- CV-ketel van het merk Vaillant uit december 2023 (voorbereiding voor hybride getroffen).
- Schuur gerenoveerd (asbest is verwijderd)
- De woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
- De woning beschikt over een ruimte van buitenaf bereikbaar, ideaal voor een praktijkruimte.
- Rondom de woning is de riolering vervangen.

Kortom, deze vrijstaande eengezinswoning op de Sint Gerardusstraat 102 in Emmen is een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning. Met zijn zes slaapkamers, moderne voorzieningen en de mogelijkheid voor een praktijk of kantoor aan huis, biedt deze woning alles wat u nodig heeft. Aarzel niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de vbo-voorwaarden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.785
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1459 m2
Inhoud van de woning
701 m3
Oppervlakte externe bergruimte
56 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview