Verkocht

Bomenweg 5F 8304 AN Emmeloord

118m2
Wonen
5
Kamers
820m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Te koop Bomenweg 5-F Emmeloord

Ruime uitgebouwde tussenwoning met garage en extra schuur.

Deze woning is gelegen aan een doodlopende polderweg onder de rook van Emmeloord. Je bent nog geen 3 km van Emmeloord vandaan en in 10 minuten op de A6 of de N50.

Ruime uitgebouwde arbeiderswoning, gelegen op een perceel van maar liefst 820 m2 eigen grond. Het karakteristieke huis is goed onderhouden en de charme van deze van origine zogenaamde arbeiderswoningen is door de jaren heen behouden gebleven. De woning is de laatste jaren gemoderniseerd. Zo is er o.a. een woon-leef-keuken gerealiseerd en een slaapkamer op de begane grond. Alles is voorzien van dubbele beglazing. De centrale verwarming geschiedt middels radiatoren en de CV-combiketel of de pellet-kachels, welke onder andere in de woon-leef-keuken te vinden is. Ook de L-woonkamer is voorzien van een pellet-kachel. Vanuit de L-woonkamer heeft u een prachtig weids uitzicht over het omliggende agrarische gebied. U kunt hier genieten van de fraaie polderluchten en alle afwisselende seizoenen optimaal ervaren. De rust en ruimte, waar de polder zo bekend om staat, is hier in ruime mate aanwezig! Kom snel kijken.

Woning:
Inhoud ca. 486m3
Woonoppervlakte ca. 118m2
Overige inpandige ruimte ca. 24m2
Externe bergruimte ca. 27m2
Perceel oppervlakte 820m2
Begane grond
Entree, hal met toegang tot het toilet, garderobekast, trapopgang en vernieuwde meterkast. De L-woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning, heeft een prachtig vrij uitzicht en is voorzien van een pellet-kachel. Aan de achterkant van de woonkamer zijn openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer kom je weer in de hal die toegang geeft tot de woon-leef-keuken, daar is dan toegang naar de kelder en de authentieke badkamer; voorzien van een douche en vaste wastafel. De aangebouwde ruime woon-leef-keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur. Van daaruit doorloop naar de slaapkamer. In de ruime geïsoleerde garage is de aansluiting voor het witgoed. De meterkast en elektra van de woning is vernieuwd. Vanuit de keuken is de royale achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop, drie slaapkamers met dakkapellen. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Tweede verdieping
Steektrap naar de geïsoleerde bergzolder met veel wegzet mogelijkheden.

Tuin
De royale achtertuin biedt u volop mogelijkheid voor eigen moes- en siertuin en het houden van kleinvee. Er dient rekening gehouden te worden met het recht van overpad wat u heeft bij woning.
Aan het begin van je eigen perceel (voortuin) is veel verharding aangebracht zodat er meerdere auto’s op je eigen terrein geparkeerd kunnen worden.

Details
- Ruime aangebouwde woonkeuken
- Elektra en meterkast is vernieuwd
- Prachtig vrij uitzicht;
- Op fietsafstand ca. 3 km van het centrum van Emmeloord;
- Ruim perceel van maar liefst 820 m2;
- Een uniek plek, vrij gelegen, zowel naar voor- als naar achterkant ruim uitzicht;
- Een heerlijke plek om rustig en vrij te wonen!

Bestemming:
Wonen

Kadastrale gegevens:
Gemeente Noordoostpolder, sectie A, nummers 1183 en 1978, resp. groot 590 m2 en 230 m2

Richtprijs:
€ 395.000,-- k.k.

Aanvaarding:
In overleg

Afspraken voor bezichtigingen kunnen uitsluitend bij Makelaardij De Munt gemaakt worden. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Makelaardij De Munt
Onder de Toren 28
8302 BV EMMELOORD
Telefoonnummer: 0527-614413
E-mail: info@de-munt.nl
Contactpersoon: Herma Weckesser

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 december 2023
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.327
Aangeboden sinds
18 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
820 m2
Inhoud van de woning
486 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
24 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, buitenzonwering, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview