Schuttersdreef 43 6181 DV Elsloo

91m2
Wonen
3
Kamers
119m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Welkom in Elsloo, een charmant dorp waar historie en hedendaagse gemakken hand in hand gaan. Hier bieden we een tussenwoning aan, perfect gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Dicht bij het pittoreske Kasteel Elsloo en op een steenworp afstand van het winkelcentrum Makado, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven: van scholen tot sportverenigingen en winkels voor uw dagelijkse boodschappen zoals een supermarkt, slager en bakker. De woning zelf beschikt over een gezellige woonkamer met directe toegang tot de verzorgde achtertuin, waar u in alle rust kunt ontspannen. De compacte open keuken is praktisch ingericht, en met twee slaapkamers en een mogelijke derde slaapkamer op de zolder, is er voldoende ruimte voor iedereen. Verder is de woning uitgerust met een zonneboiler en zonnepanelen, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.
Of u nu een jong gezin bent of op zoek naar een fijne plek om te genieten van het dorpsleven, deze woning in Elsloo biedt comfort, gemak en een warm welkom.
Begane grond
Bij binnenkomst bevindt zich een garderobe waar u en uw gasten jassen en schoenen keurig kunnen opbergen. Naast de garderobe zijn de meterkast en het toilet te vinden in de hal.

De woonkamer straalt een heldere en luchtige sfeer uit, dankzij een natuurlijke lichtinval. Een effectieve airconditioning zorgt voor verkoeling op warme dagen en verwarming in de koudere maanden. Onder de trap bevindt zich een opslagruimte voor extra spullen. Via een deur heeft u toegang tot de gezellige achtertuin, een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. De compacte, open keuken kijkt uit over de straatzijde en is slim ingericht in een hoekopstelling met veel kastruimte, ideaal voor al uw kookbenodigdheden.
De gehele benedenverdieping is voorzien van een lichte tegelvloer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is royaal met grote open inbouwkasten en beschikt over airconditioning die de ruimte koelt en verwarmt. Het vele daglicht en de comfortabele tapijt op de vloer maken deze kamer tot een fijne slaapkamer.
De tweede slaapkamer, afgewerkt met laminaat, is flexibel in te zetten als slaap- of werkkamer.
De badkamer is eenvoudig maar functioneel ingericht met een inloopdouche, toilet, badkamermeubel met wasbak, een infrarood paneel en vloerverwarming voor extra comfort.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de ruime bergzolder. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de cv-installatie, zonneboiler, omvormer voor de zonnepanelen en witgoedaansluitingen. Met enkele aanpassingen kan deze ruimte omgevormd worden tot een derde slaapkamer.

Tuin
De achtertuin is zorgvuldig onderhouden, met een grasveldje, gevarieerde plantenborders, een schuur, terras en twee overkappingen waar u heerlijk kunt zitten op zomerse avonden.

Bent u klaar om deze woning uw nieuwe thuis te noemen? Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de potentie en het comfort van dit huis.

Details
Zonnepanelen en Zonneboiler: De woning is uitgerust met zonnepanelen en een zonneboiler, waardoor u kunt genieten van een duurzaam huis met lagere energiekosten.
Mogelijkheid tot derde slaapkamer op zolder: De ruime zolder biedt de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren.
Twee Airconditioningsystemen: Voor uw comfort zijn er twee airconditioningsystemen geïnstalleerd, één in de woonkamer en één in de hoofdslaapkamer. Deze systemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat door het hele jaar heen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.198
Aangeboden sinds
3 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
119 m2
Inhoud van de woning
305 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
23 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview