Hugo de Grootstraat 9 6181 BG Elsloo

118m2
Wonen
4
Kamers
380m2
Perceel
1977
Bouwjaar
In Elsloo, een dorp dat charme ademt met zijn historische straatjes die richting de Maas en het sfeervolle Kasteel Elsloo kronkelen, staat een uitnodigende vrijstaand geschakelde woning op je te wachten.
Dicht bij alle nodige voorzieningen combineert dit huis het beste van twee werelden.

De woning verwelkomt je met een ruime woonkamer, badend in daglicht en een open keuken die uitnodigt tot gezellige etentjes. Met een thuiskantoor, drie slaapkamers en een comfortabele badkamer biedt het huis genoeg ruimte voor een ieder. De bergingszolder en garage bieden genoeg opbergruimte en functionaliteit, terwijl de achtertuin een rustige, groene oase is waar privacy centraal staat.
Mis deze kans niet en maak van dit huis uw thuis!
Begane grond
De ontvangsthal die niet alleen toegang biedt tot de meterkast en het toilet, maar ook een extra
zij-ingang heeft naar de groene achtertuin. Een functionele binnenkomst die de toon zet voor het comfort en de doordachtheid van dit huis.
In de ruime woonkamer valt direct de sfeervolle eikenhouten parketvloer op, die prachtig combineert met de overvloed aan natuurlijk licht. De grote ramen en schuifpui, uitgerust met een praktische vliegenhor, zorgen voor een levendige verbinding met de buitenruimte, terwijl elektrische zonneschermen de intensiteit van de zon beheersen. Aansluitend aan de woonkamer vindt u een veelzijdig thuiskantoor met een hoog plafond, dat ruimte biedt voor creativiteit en concentratie, of welk doel u ook voor ogen heeft.
De open keuken is voorzien van een functioneel schiereiland, voldoende kastruimte en alle benodigde inbouwapparatuur. Zo treft u een inductiekookplaat, afzuigkap, twee heteluchtovens waarvan één met stoomfunctie, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker voor direct beschikbaar heet water aan.
Alles wat u nodig heeft, in een simpele en overzichtelijke opstelling.

Eerste verdieping
De wenteltrap leidt u naar de eerste etage met drie ruime slaapkamers, elk voorzien van laminaatvloeren, rolluiken en vliegenhoren voor ongestoorde nachten. De nette badkamer is uitgerust met alle essentiële voorzieningen, zoals: douche, wasbak met spiegel, tweede toilet en design radiator.


Tweede verdieping
De bergingszolder, toegankelijk via de vlizotrap, huisvest niet alleen de cv-installatie met hybride warmtepomp maar ook de omvormer voor de zonnepanelen - een knipoog naar de duurzaamheid van deze woning.

Tuin
Deze gezellige achtertuin is voorzien van royale borders met diversiteit aan groen, waardoor de beplanting met de seizoenen verandert. Een klein tuinhuis biedt ruimte voor de tuingereedschap. Daarnaast zorgen de vier kuipvijvers voor een rustgevend waterelement. Met meerdere terrassen is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. En het beste van alles is de privacy die deze tuin biedt.

De ruime garage, recent voorzien van nieuwe kunststof deuren, belooft niet alleen plaats voor uw auto, maar biedt ook verwarming, witgoedaansluitingen en een vliering voor extra opbergruimte.


Details
Mis deze unieke kans niet en maak van dit huis jouw thuis! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Zonnepanelen: De woning is uitgerust met zonnepanelen, wat zorgt voor een groene en kostenefficiënte energievoorziening.
Hybride warmtepomp: Een moderne warmtepomp biedt een milieuvriendelijke manier om de woning te verwarmen.
Rolluiken: Grotendeels voorzien van rolluiken.
Thuiskantoor: Een comfortabel thuiskantoor maakt het mogelijk om werk en privéleven optimaal te combineren.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.093
Aangeboden sinds
19 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
380 m2
Inhoud van de woning
496 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
47 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview