Verkocht

Jan Mankesstraat 59 6961 VD Eerbeek

71m2
Wonen
4
Kamers
179m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Deze charmante rijtjeswoning staat te trappelen om jou en je gezin te verwelkomen in een oase van licht en comfort. Ontdek het perfecte huis waar gezelligheid en moderne gemakken samenkomen.

Met maar liefst drie slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin om zich terug te trekken. De diepe en groene tuin gelegen op het Zuiden, nodigt uit tot ontspanning en biedt een ideale plek om te genieten van lange zomeravonden. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Eerbeek, ideaal tussen bos en centrum gelegen, heeft een uitgebreid winkelaanbod en er zijn speeltuintjes en scholen in de nabije omgeving te vinden. Met een centrale ligging ten opzichte van Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer.

De uitvalswegen de A50 en de A12 zijn ook binnen een mum van tijd te bereiken.
Begane grond
Begane grond:
In de entree vind je een separaat toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is een gezellig toevluchtsoord waar je samen met het gezin kunt ontspannen na een drukke dag. De keuken, ruim en licht, is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Door de raampartijen stroomt er door de gehele woning een natuurlijk licht naar binnen en dat zorgt voor een aangename sfeer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Een van hen is momenteel ingericht als kledingkamer, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Er is een badkamer met douche en badkamermeubel aanwezig.

Tuin
Stap naar buiten en ontdek de zonnige, groene en diepe tuin. De tuin is deels betegeld en er is meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek: de ideale plek om het buitenleven optimaal te ervaren. De handige berging/schuur biedt ruimte voor het opbergen van diverse spullen en een opgeruimd huis is tenslotte een opgeruimd hoofd!

Details

Woonoppervlakte: 71,40 m2
Externe bergruimte: 5,80 m2
Bruto inhoud woning: 252,88 m3
Een grote en groene tuin op het Zuiden gelegen.
Een gunstige ligging met alle voorzieningen in de buurt.

Deze woning heeft alle ingrediënten voor een ultiem woongenot. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek en ontdek wat dit huis allemaal te bieden heeft. Wij zijn bereikbaar op 05-5053857 of mail office@terhorstvastgoed.nu

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 januari 2024
Verkoopdatum
28 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.207
Aangeboden sinds
24 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
179 m2
Inhoud van de woning
252 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview