Verkocht

Vrijthof 15 6101 AM Echt

200m2
Wonen
6
Kamers
510m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Karakteristiek wonen in het centrum!

Markant herenhuis met garage, salon en een royale tuin, gelegen op een mooie en één van de oudste locaties in het centrum van Echt,
op loopafstand van alle voorzieningen.

Deze fraaie woning is gebouwd omstreeks 1934, geheel gerenoveerd en gemoderniseerd, royaal ingedeeld, uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt met behoud van originele details.

De naastgelegen salon is recent compleet en mooi afgewerkt, waardoor de ideale mogelijkheid bestaat voor werken en/of hobby aan huis, o.a. geschikt als kap- of schoonheidssalon, kantoor, praktijk of atelier.

INDELING EN AFWERKING;

Souterrain:
Provisiekelder (23 m2).

Begane grond:
Ontvangsthal (8 m2) met tegelvloer, zwevend toilet met fonteintje, traphal (8 m2), ruime, lichte woonkamer (50 m2) met een eiken plankenvloer en een inbouwhaard (gas), grote woonkeuken (16 m2) met tegelvloer en een luxe inbouwkeuken v.v. een inductiekookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast en vaatwasser, achterportaal, bijkeuken (7 m2) met tegelvloer en een badkamer (5 m2) met ligbad, wastafel en zwevend toilet.

De mooie en luxe afgewerkte salon is separaat bereikbaar en beschikt o.a. over een moderne tegelvloer met vloerverwarming, pantry, zwevend toilet en een zolder.

De royale en besloten tuin is fraai aangelegd, gunstig gelegen op het zuiden en beschikt o.a. over een overkapping, tuinberging en veel privacy en vrijheid.

1e Verdieping:
De eerste verdieping is afgewerkt met een moderne laminaatvloer en hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers (20 m2, 12 m2 en 10 m2) met inbouwkasten, een 4e slaapkamer (15 m2) boven de achterbouw en een luxe badkamer (5 m2) met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet.

2e Verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap, 5e slaapkamer (14 m2) en zolderberging (19 m2).

ALGEMEEN:

Perceel 510 m2, inhoud ca. 800 m3.
Woonoppervlakte ca. 200 m2 exclusief salon.
Energielabel B.
O.a. voorzien van dak- en spouwisolatie, HR++ beglazing, zonnepanelen, twee c.v. HR combiketels (bouwjaar 2022/2023) en airconditioning.
Aanvaarding in overleg.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.645
Aangeboden sinds
21 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
510 m2
Inhoud van de woning
800 m3
Oppervlakte externe bergruimte
63 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
42 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, alarmsysteem, rolluiken, kabel-tv, glasvezel, airconditioning, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview