Verkocht OV

Sikkeldreef 225 7006 KW Doetinchem

187m2
Wonen
6
Kamers
394m2
Perceel
1983
Bouwjaar
Royaal uitgebouwd HALF VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIME OPRIT MET CARPORT, zonnige tuin gelegen op het zuid/westen. Totaal perceeloppervlak van 394 m2.

Een woning die binnen nog meer te bieden heeft dan u aan de buitenkant verwacht!
Door de uitbouw is de woning zeer geschikt voor een extra werk-/hobby-/ slaapkamer op de 1e verdieping.
Begane grond
Indeling

Begane grond: overdekte entree, ruime lichte hal met garderobe, trapopgang, meterkast en ruim toilet met hangend closet, fonteintje en design radiator. Binnen doorgang naar bijkeuken/berging met uitstortgootsteen en eigen toegangsdeur vanaf de oprit/carport.
Half open keuken met uitzicht op de voortuin en straat. De keuken is in een half ronde opstelling geplaatst waardoor er veel werkruimte beschikbaar is. Er is voorzien in praktische inbouwapparatuur waaronder koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron.

Royaal uitgebouwde woonkamer met eethoek nabij de keuken en gezellige zithoek met haard en uitzicht op de tuin. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige op het zuid/westen gelegen terras met terrasoverkapping en tuinhuis.

Vanuit de woonkamer is de aanbouw bereikbaar. Deze ruimte is zeer geschikt als berging.
Deze ruimte is voorzien van elektrische verwarming, airco om te koelen/verwarmen (voordelig verwarmen ivm de aanwezige zonnepanelen). De pvc-vloer is makkelijk te onderhouden.


1e Verdieping: overloop, slaapkamer aan voorzijde, hoofdslaapkamer met ruime inloopkast (voormalige 4e slaapkamer), moderne badkamer (2022) met inloopdouche met sunshower, badkamermeubel met dubbele wastafel, designradiator en elektrische vloerverwarming.
Separate toiletruimte. Ruime werk-slaapkamer met inloopkast en veel bergruimte.
Het is eventueel mogelijk om op de 1e verdieping weer 4 slaapkamers te realiseren.


2e Verdieping: vaste trap naar zolderverdieping met bergruimte, was- en droogruimte en CV-opstelling met Velux dakraam. Zolderkamer met dakkapel en aan de achterzijde een Velux dakraam.

Details
Buiten:

De zonnige, onderhoudsvriendelijke zij-/achtertuin ligt op het zuid-westen en biedt veel privacy.
Het tuinhuisje is in gebruik als (fietsen)berging en biedt daarnaast een overdekt terras. Er zijn diverse plekken voor de opslag van het haardhout. Ook is er toegang tot een ruime berging, die ook vanaf de carport bereikbaar is.



Kenmerken:

Bouwjaar 1983
Inhoud ± 670 m3
Woonoppervlakte ca. 187 m2
Perceeloppervlakte 394 m2


De woning is in totaal voorzien van 18 zonnepanelen en beschikt over energielabel B.

De ruime oprit biedt plaats aan meerdere auto’s, er is een buitenkraan en de mogelijkheid voor het installeren van een elektrische laadpaal. Naast de carport is er toegang tot de extra berging. Ook zijn hier overdekte plaatsen voor de kliko’s.

De woning is zeer gunstig centraal gelegen in de wijk. Voorzieningen als basisscholen, kinderopvang, maar ook verschillende winkels en het treinstation liggen op loop- of fietsafstand. Verder zijn er diverse speelveldjes en veel groenvoorzieningen in de directe omgeving te vinden.

Het centrum van Doetinchem, met zijn vele winkels, restaurants, theater en bioscoop ligt op fietsafstand. Daarnaast bent u per fiets snel in de mooie groene bosrijke omgeving. De woning is centraal gelegen in de wijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg A18.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.241
Aangeboden sinds
14 november 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
394 m2
Inhoud van de woning
671 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
44 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview