Verkocht OV

Brederode 39 6669 GK Dodewaard

103m2
Wonen
5
Kamers
181m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Deze keurig onderhouden hoekwoning is gelegen in een mooie ruim opgezette straat. Het is fijn wonen in woonwijk ‘De Heuvel’. Dit mede door de gunstige ligging aan de rand van het dorp en de aanwezige speeltuintjes. De tuin met grote berging is onderhoudsvriendelijk en ligt op het zuiden. De leuke ronde voordeur springt meteen in het oog en bij binnenkomst valt de uitstekende staat van onderhoud van deze woning direct op. Een heerlijk lichte woning met verrassend veel ruimte.
Begane grond
Hal/entree met trapopgang, garderoberuimte en meterkast. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Als provisieruimte is er een praktische trapkast. De open keuken is voorzien van een keurige hoek inbouwkeuken, voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de 3 mooie slaapkamers en badkamer te bereiken. Door de recht opgetrokken achtergevel en dakkapel aan de voorzijde zijn de slaapkamers verrassend royaal. De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Door middel van vaste trap komt u op de zolderverdieping. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen en C.V.-opstelling. Ook is er veel bergruimte, afgewerkt met schuifwanden. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een 4e (slaap)kamer.

Details
De in 1999 gebouwde woning is volledig geïsoleerd, beschikt over HR-beglazing en heeft een gunstig energielabel B. De begane grond is voorzien van op afstand bedienbare rolluiken en er ligt een mooie laminaatvloer. De besloten achtertuin is bereikbaar via de achterom en naast een terras met fijne overkapping (met zonnedoeken) staat hier een ruime tuinberging. Het buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd. De straat is ruim opgezet en biedt veel parkeergelegenheid. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de straat en het groen aan de voorzijde van de woning. Maak een afspraak voor een bezichtiging om een goede indruk te krijgen van de ruimte in én rondom deze leuke woning. Van harte welkom.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.291
Aangeboden sinds
22 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
181 m2
Inhoud van de woning
363 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview